Linda Lindorffs oro för Bonde söker fru – efter TV4:s besked

Linda Lindorffs oro för Bonde söker fru – efter TV4:s besked

I det näst sista avsnittet av Bonde söker fru får tittarna följa med bönderna på kärleksresa.
Men inför programmet var programledaren Linda Lindorff orolig över att en tredjedel av tittarskaran skulle missa allt.

Bonde söker fru är en riktig långkörare som fått en fast plats i tv-publikens hjärtan. I TV4-serien får ensamma bönder över hela Sverige hjälp att hitta sin stora kärlek. Med sig på resan har de programledaren Linda Lindorff, 47, som leder dem genom speeddejter, gruppdejter och kvalfyllda val.

Medan nya varianten av programmet, Bonde söker fru – jorden runt, spelas in, går årets omgång av Bonde söker fru mot sitt slut.

Häromveckan var det slutval för bönderna som då fick välja vem av sina brevskrivare de vill fortsätta träffa. Och under gårdagen sändes säsongens näst sista avsnitt där kärleksparen får åka på en romantisk resa.

Men innan programmets sändning var det många som riskerade att missa Bonde söker fru, det på grund av en dispyt mellan TV4 och Comhem. Då inte ägarna kunnat komma överens om ett avtal försvann TV4 och dess systerkanaler i kanalutbudet Comhems kunder under natten mot onsdagen, skriver DN.

Det innebar att en tredjedel av Sveriges hushåll riskerade att missa Bonde söker fru. Något som Linda Lindorff uttryckte sin oro för.

Ja som ni säkert vet så släcktes TV4 inatt för många tittare i natt på grund av att TV4 och Comhem inte har kommit överens om hur det nya avtalet ska se ut. Det här betyder att en tredjedel av Sveriges befolkning kommer inte kunna se Bonde söker fru och övriga TV4-program på obestämd tid framöver”, skriver Linda Lindorff i ett inlägg på sin blogg.

Hon fortsätter:

Det är så klart väldigt tråkigt och jag förstår att ni är många som är besvikna.”

Linda Lindorff hoppas på en lösning

Linda Lindorff tycker att avsnittet med kärleksresorna är väldigt fint och att det dyker upp oväntade känslor bland deltagarna.

Att konflikten lett till att så många är utan kanalen är förvånande, menar Bonde söker fru-programledaren.

”Jag är faktiskt lite chockad över att det gått så här långt men tror och hoppas det inte blir så långvarigt och TV4:s program finns fortfarande att se gratis på TV4 Play – och på C More kan man teckna en gratis testperiod på två veckor.”

Hon avslutar inlägget med en förhoppning om att saken ska lösa sig.

”Så håll ut kära bondefans! Det kommer att lösa sig. Hoppas jag …” skriver Linda Lindorff.

FOTO: TT

Senaste nytt