TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorffs känslomässiga ord om att lämna familjen

02 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Linda Lindorff reser just nu jorden runt med inspelningarna av det nya programmet Bonde söker fru – Jorden runt.
I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar hon om separationsångesten från sin man.
– Gör fysiskt ont i hela kroppen, skriver Linda.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Programledaren Linda Lindorff, 47, har många järn i elden. Förutom att leda årets säsong av Bonde söker fru på TV4 med de tillhörande TV4 Play-programmen Bonde söker fru – Kärlek åt alla och Bönderna berättar allt är hon mitt uppe i inspelningarna av ännu ett program med kärlekstörstande bönder.

I Bonde söker fru – Jorden runt ska svenska singelbönder, som lever och verkar någonstans utanför Sverige, söka efter kärlek. Linda Lindorff har till Hänt tidigare avslöjat att det rör sig om en vinbonde i Italien, en nötbonde i Australien och en bonde i Moçambique som tittarna under våren 2020 kommer att få följa i jakten på kärlek.

Känslorna kring att lämna familjen

Förutom det nya bonde-programmet Bonde söker fru – Jorden runt ska Linda även programleda den nya säsongen av barnprogrammet Wild Kids som har premiär på TV4 i vår. Inspelningarna för programmen betyder en hel del resande för Linda Lindorff som nu tillbringar mycket tid iväg från familjen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan 2013 är Linda gift med Jacob Lindorff, 46. Tillsammans har de tre barn – döttrarna Lykke, 12, Wilhelmina, 9, och Benedicte, 6.

I ett inlägg på Instagram delar nu Linda öppenhjärtigt med sig om känslorna kring att säga hejdå till familjen hemma.

”Alltid lika jobbigt att åka hemifrån – tänk att det är så. Det gör fysiskt ont i hela kroppen när jag lämnar. Vet ju att det inte är för någon längre tid men det huvudet vet struntar kroppen i. Det gör ont”, skriver Linda Lindorff till en bild på sig och maken Jacob.

Linda skriver vidare att hon just nu är påväg till Moçambique och att hon ser framemot resan, men att avskeden tär på henne.

”Det kommer bli en spännande och bra resa men just själva avskedet är jobbigt. Så är det bara. Nu i taxin ska jag lyssna på ljudbok och skingra tankarna. Sedan blir det bra”, avslutar Linda följt av hashtaggarna #separationsångest och #kärlek.

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Instagram

Annons