Linda Lindorffs nya avslöjande om Bonde söker fru – jorden runt

Linda Lindorffs nya avslöjande om Bonde söker fru – jorden runt
Just nu är inspelningarna till den internationella varianten av Bonde söker fru igång.
För Hänt avslöjar Linda Lindorff nya detaljer om programmet och berättar hur det känns att arbeta utomlands utan sin familj.
– Jag är bra på att vara närvarande när jag är hemma, säger hon.
Annons

TV4 är just nu i fullgång med en lite annorlunda variant av dejtingsåpan Bonde söker fru. I denna kommer vi att få följa svenska bönder som är bosatta utomlands.

Spinoffen heter Bonde söker fru – jorden runt. Enligt programledaren Linda Lindorff, 47, är rekryteringen av svenska utlandsbönder i full gång.

Annons

– Det finns många svenska bönder ute i världen som vill träffa någon med samma bakgrund och språk. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, säger Lindorff i ett pressmeddelande.

Annons

Bonde söker fru – jorden runt kommer att sändas någon gång under våren 2020. För Hänt berättar Linda Lindorff hur det går med arbetet kring serien.

– Det går väldigt bra, vi har helt galet härliga bönder, bland annat en vinbonde i Piemonte i Italien och en i Australien och Moçambique. Det är bönder som är svenska och har en stark koppling till Sverige men som bor och jobbar i utlandet. De älskar att leva där de är men älskar också Sverige och längtar efter någon att dela sitt liv och kärleken till Sverige med, säger hon.

Annons

Linda Lindorff om att arbeta utomlands utan sin familj

Programledaren berättar att arbetet med porträttprogrammet är igång just nu. I början av 2020 kommer inspelningarna på bondgårdarna att starta.

– Jag spelar in porträttprogrammet just nu, det sänds redan i november. Sedan i januari gör vi inspelning på gårdarna. Vi spelar in på tre gårdar totalt, säger hon.

Ska du bo utomlands då eller åka emellan?

– Jag kommer att bo där vi spelar in.

Annons

Hur känns det att vara ifrån barnen så länge?

– Barnen går ju i skolan då så de är hemma med sin pappa medan jag spelar in utomlands. I januari har vi precis varit tillsammans på jullov så det kommer gå bra. Jag är bra på att vara närvarande när jag är hemma och älskar att vara med barnen så vi har mycket tid ihop, säger Linda Lindorff.

FOTO: BYRMO CAROLINA / Aftonbladet / TT/ Daniel Ohlsson/TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…