LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorffs ilska mot TV4 inför Bonde söker frus avslut

18 dec, 2019 
AvIda Gustafsson
Linda Lindorffs ilska inför säsongsavslutningen av Bonde söker fru
Efter dispyten mellan TV4 och Com Hem riskerar en mängd tittare att missa säsongsavslutningen av Bonde söker fru.
Nu uttrycker Linda Lindorff sin ilska över situationen.
”Det här är ju faktiskt helt sjukt”, skriver programledaren på sin blogg.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Årets säsong av Bonde söker fru på TV4 lider mot sitt slut. Sedan i början av hösten har vi kunnat följa bönderna Alexander Andersson, Jimmy Olofsson, Oscar Fjärrstrand, Pelle Hansson Ed, i sin jakt på kärlek och precis som föregående år har Linda Lindorff, 47, programlett det folkkära och populära formatet.

För två veckor sedan kunde tittarna se när bönderna gjorde sina slutval och i förra veckans avsnitt var det dags för bondeparen att åka på härliga kärleksresor på tu man hand – ett avsnitt som en mängd tittare däremot riskerade att missa i samband med en dispyt mellan TV4 och Com Hem.

TV4 släcktes för tittarna

Dispyten mellan TV4 och Com Hem bottnar i att ägarna inte kan enas om ett avtal, vilket resulterat i att TV4 och dess systerkanaler försvunnit i kanalutbudet hos Comhems kunder. Inför förra veckans avsnitt av Bonde söker fru uttryckte Linda Lindorff konsekvenserna av kanalsläckningen för både programmet och dess tittare:

Annons

”Ja som ni säkert vet så släcktes TV4 inatt för många tittare på grund av att TV4 och Com hem inte har kommit överens om hur det nya avtalet ska se ut. Det här betyder att en tredjedel av Sveriges befolkning kommer inte kunna se Bonde söker fru och övriga TV4-program på obestämd tid framöver”, skrev Linda Lindorff i ett inlägg på sin blogg.

Det var en besviken Linda som informerade sina läsare om läget men behöll samtidigt hoppet om att dispyten mellan TV4 och Com Hem snart skulle lösas.

Linda Lindorffs ilska

Nu har ytterligare en vecka gått och det har blivit dags för säsongens sista avsnitt av Bonde söker fru. I säsongsavslutningen väntas återbesök hos både årets och föregående års bönder – men nu riskerar en mängd tittare att missa även detta avsnitt eftersom konflikten mellan ägarna fortfarande inte är löst.

På sin blogg skriver återigen Linda Lindorff om sin stora besvikelse över situationen. I ett inlägg med titeln ”bästa bondeonsdagen på hela hösten förstörd” uttrycker hon sin ilska:

Annons

”Så förbaskat trist att det är som det är nu och så många inte kan se TV4 och alla våra program, inklusive Bonde söker fru som på onsdag har en kanonkväll med dubbelavsnitt och helt fantastiska återblicksprogram. Jag får en enorm mängd kommentarer och frågor kring allt det här och tro mig, jag är lika besviken och ledsen som ni – det här är ju faktiskt helt sjukt!”, skriver Linda och fortsätter:

”En liten tröst är väl att programmen kan ses på TV4 Play och jag hoppas att ni som än inte vet hur man gör eller lyckas få till det – ändå löser det till slut. Nu på onsdag visas nämligen två brutalt känslosamma, ärliga och helt underbara bondeavsnitt. Ni som inte kan se – boka plats i soffan hos en kompis för detta vill ni inte missa.”

FOTO: TT/Carolina Byrmo

Annons