Idol 2023 marknadsföring banner

Linda Lindorffs chock efter händelsen i nya Bonde söker fru

03 mar, 2020 
Linda Lindorffs chock efter händelsen i nya Bonde söker fru
Kärleken sprudlar när bönderna får träffa sina efterlängtade brevskrivare i premiäravsnittet avBonde söker fru – jorden runt.
Redan under speeddejterna tar deltagarna beslut som chockar programledaren Linda Lindorff.
– Det har aldrig hänt tidigare i programmets historia, säger hon i ett pressmeddelande.
Annons
Bonde söker fru – Jorden runt
Bonde söker fru – Jorden runt

I flera års tid har vi kunnat följa kärlekstörstande bönder runt om i Sverige i programmet Bonde söker fru. Brev efter brev har skickats in och i säsong efter säsong har kärleken sprudlat mellan brevskrivare och bönder. Nu är det dags för en uppföljare till det populära tv-programmet, i Bonde söker fru – jorden runt ger sig programledare Linda Lindorff ut i vida världen.

– Det finns många svenska bönder där ute som vill träffa någon med samma bakgrund och språk, där man tillsammans i ett nytt land kan skapa en framtid tillsammans. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, har Linda Lindorff tidigare sagt i ett pressmeddelande inför det nya programmet.

”Man vill ju inte avbryta”

Under tisdagen är det dags för premiäravsnittet och säsongen väntas bjuda på en hel del överraskningar. Redan i det första programmet sker nämligen något som Linda Lindorff aldrig tidigare upplevt trots programmets 14 säsonger – det blir nämligen en hel del hångel, redan på speeddejterna.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Det har aldrig hänt tidigare i programmets historia, säger Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Köttbonden Andreas Johansson, 31, boende i Australien, visar sig snabbt vara en oblyg dejtare. Han menar att det inte är någon idé att hålla tillbaka om man är nyfiken på sin dejt och ställer därför en vågad fråga till 23-åriga Amanda.

–Är du så modig att jag skulle kunna ge dig en puss nu?, säger han i premiäravsnittet.

Paret möts i en kyss som enligt Andreas hade kunnat fått vara en aning längre.

– Man vill ju inte avbryta. Ärligt talat hade det fått gå lite till faktiskt, säger han och ler stort.

Detta visar sig vara ett vinnande koncept så Anders passar sedan på att pussa vidare på ytterligare en brevskrivare.

Pusskalaset fortsätter

Även avokadobonden Leif Eriksson, 69, är på jakt efter att hitta kärleken att ta med sig hem till gården i Malaga, Spanien. Brevskrivaren Gunilla, 62, visar sig snabbt få Leifs hjärta att slå ett extra slag och tiden springer iväg för de två dejtarna. När det är dags att säga hejdå ger de varandra en stor kram som sedan övergår i en kyss, något som inte tillhör vanligheterna för Leif.

Annons

–Det var ju inte igår man fick en puss, säger han i programmet.

Bonde söker fru – jorden runt sänds 20.00 på TV4.

FOTO: TT, Tv4

Annons