Linda Lindorffs avslöjande inför valet i Bonde söker fru

Linda Lindorffs ord inför slutvalet i Bonde söker fru 2019.

Det är ett stort val på gång i Bonde söker fru 2019. Detta uppmärksammar programledaren Linda Lindorff och förbereder TV4-tittarna på att det blir känslosamt när bönderna ska ta sina beslut.
”Tårar och ett krossat hjärta”, skriver hon på Instagram.

– Någon sväng kan de följa med, till Spanien till exempel. Det blir under någon långhelg, sa hon då och tillade:

– Det är ju ett jobb som ska göras och när jag är hemma är jag väldigt mycket hemma. När jag borta är jag borta, men då har jag en fantastisk man som tar hand om allt.

Linda Lindorff berättade även att hon är ledig under julen, innan hon börjar med inspelningarna till det nya programmet efter årsskiftet.

– Då får jag vara ledig. Jag har jobbat så mycket i höst, så nu är det välförtjänt ledighet. Under jul är vi i Lappland, njuter av snö, skidor och skoter och så. Sen kommer vi hem på nyår, för då ska barnen spela tennismatcher under en stor tennisturnéring, sa hon då.

Linda Lindorffs ord inför avgörande avsnittet

Under tisdagen, en dag innan det det stora slutvalet i Bonde söker fru 2019, postade programledaren ett par känslosamma ord på Instagram om att bönderna ska välja sin kärlek. I inlägget avslöjar hon att det blir väldigt känslosamt och förbereder tv-tittarna för att tårar kommer fällas.

”Onsdag… tuffa val, kärlek, tårar och ett krossat hjärta”, skriver Linda Lindorff i inlägget.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på Tv4 och TV4play och Cmore. 

FOTO: TT/Carolina Byrmo, TT/Karin Törnblom