LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorff sätter ner foten efter ryktena om maken Jacob

08 feb, 2024 
Linda Lindorff och maken Jacob har varit gifta sedan 2009. Men följarna verkar vara förvirrade över vad Jacob egentligen jobbar med. Något Linda nu reder ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fruBrand logo
Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fru

Den folkkära programledaren Linda Lindorff, 51, har blivit ett populärt ansikte i tv-rutan. Inte minst för hennes stora succé Bonde söker fru, som hon har varit programledare för i snart 18 säsonger och gör det med bravur varje gång.

Lindas karriär går minst sagt som på räls, och även kärleks- och familjelivet har gått som en dans. Sedan 2009 är tv-profilen gift med maken Jacob Lindorff, 49, och tillsammans har de döttrarna Lykke, 15, Wilhelmina, 14, och Benedicte, 10.

Linda Lindorff sätter stop för ryktena om maken Jacob

Men trots att Linda och Jacob varit tillsammans i så många år verkar det vara en hel del förvirring kring vad Jacob egentligen jobbar med. Men den förvirringen vill Linda nu sätta stopp för, då hon på sin blogg skriver:

Annons

”Så det verkar råda viss förvirring gällande vad min man egentligen jobbar med. Många tror att han är fotograf då han ofta står som fotograf i reportage jag skrivit och för bilder tagna på mig och ja, han fotar ibland och gör det bra men han är inte fotograf.”. skriver hon och fortsätter:

”Jacob har haft många olika jobb inom marknadsföring och ekonomi. I nuläget driver han sajten Hej Senior och så jobbar han med vitamintillskott som heter Seaformula+”

Linda Lindorffs kärleksförklaring till maken – firar 15 år som gifta

Linda förklarar att hon själv även tar vitamintillskotten, något som hjälpt henne mycket.

”Hade nog inte börjat med det om det inte vore för Jacob, han jobbar ju med det. Men glad att jag gjorde det. Kul med starka fina naglar ju.”

Programledaren avslutar sitt blogginlägg med några kärleksfulla ord riktade till sin make.

”Min Jacob – och tänk att i år firar vi 15 år som gifta, kristallbröllop! Det är minsann rätt häftigt. Ha en fortsatt fin kväll! Vi ska laga tacos och imorgon bär det av på tidigt sportlov.”

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TT

Annons