LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorff om stoppade inspelningarna av Bonde söker fru – jorden runt

12 okt, 2020 
Linda Lindorff
Linda Lindorff var i full gång med att spela in en ny säsong av Bonde söker fru – jorden runt.
Men plötsligt stoppades inspelningarna, något Linda nu avslöjar på sin blogg.
Vi har bestämt oss för att pausa”, skriver hon.
Annons

Programledaren Linda Lindorff, 48, har i många års tid hjälpt svenska bönder att finna kärleken i Bonde söker fru. Det har blivit både bröllop och barn efter att paren träffats genom programmet.

Trots att Linda har programlett hela 15 säsonger av succén har hon ännu inte tröttat. Istället är hon återigen aktuell på tv-rutan med en helt ny säsong och dessutom sidoprogrammet Kärlek åt alla.

Ännu en gång har hundratals brevskrivare skickat in sina hälsningar till bönderna för att hoppas på att just dem ska få chansen att komma till gården och dejta.

Bonde söker fru – jorden runt gjorde succé

I våras gjorde TV4 en ny variant av programmet, nämligen Bonde söker fru – jorden runt. I programmet gav sig Linda iväg världen över för att hjälpa svenska bönder, bosatta i andra länder, med att finna kärleken. Programmet gick i princip till på samma sätt som tidigare. Däremot var det en intensivare inspelningsperiod där bönderna endast fick bjuda några få brevskrivare till sina gårdar.

Annons

I den första säsongen av Bonde söker fru – jorden runt fick TV4 tittarna följa köttbonden Andreas Johansson, 31, avokadobonden Leif Eriksson, 71, och grönsaksbonden Michel Olofsson, 34.

Det var dock bara Michel som hittade sin stora kärlek i programmet. Idag lever han och kärleken Linnéa Hjort tillsammans på bondgården i Moçambique.

Stoppade inspelningar avslöjar Linda Lindorff

Att det blir en säsong två av programmet står nu klart. Det avslöjar Linda Lindorff på sin blogg. De har dock tvingats avbryta inspelningarna.

”Från och idag är jag ledig från inspelning på obestämd tid på grund av corona. Vi skulle egentligen ha fortsätt spela in andra säsongen av BSF Jorden runt men vi har bestämt oss för att pausa. BSF Jorden runt blev väldigt omtyckt och det var oerhört kul att få visa hur svenska bönder jobbar och lever utomlands och framför allt att få hjälpa till med att hitta kärleken”, skriver Linda och fortsätter:

Annons

”Så tråkigt förstås att vi nu inte gör det men det här är ändå rätt beslut. Dessutom… säsong 2 är beställd och vi kommer att spela in den – bara inte just nu”.

Även om Linda tycker att det är tråkigt med de stoppade inspelningarna så har hon även en bra plan för att spendera tiden.

”Så nu är jag alltså ledig från inspelning ett tag framöver. Det kommer att göra mig gott så klart och jag kan ägna lite extra tid till träningen och kanske kanske ta tag i mitt bokskrivande igen… Sedan hoppas jag att världen mår bättre nästa år och att våra fantastiska superheta utlandsbönder fortfarande är singlar. Vi har ett riktigt bra gäng att sedan presentera för er så det kommer bli en superbra säsong – när det nu väl blir av.”

I ett meddelande till Hänt berättar Clara Tengbom, exekutiv producent för Bonde söker fru – jorden runt, att det är den rådande pandemin som stoppar inspelningen av programmet.

”Under rådande omständigheter är det svårt att genomföra en säker inspelning. Därför har vi valt att skjuta upp Bonde söker fru - Jorden runt tills läget i världen ser annorlunda ut”, skriver hon.

Annons