LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorff och maken flyttar hem från Spanien – lämnar de små

27 apr, 2024 
Linn Seipel
lindorff och familj
Linda Lindorff med familj flyttar hem igen, men tar inte med sig husdjuren.
– Aldrig varit särskilt förtjust i katter, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Linda Lindorff, 51, med familj har sedan en tid tillbaka bott på soliga Palma på Mallorca. Att bo utomlands hade länge varit en dröm för Linda, och efter mycket fix och trix så fick de äntligen till det.

”Tanken på att flytta hit eller bo här ett år har slagit mig många gånger men aldrig till den grad att jag seriöst funderat på det. Det låter kanske konstigt men trots allt mitt resande är jag lite av en stugsittare och har alltid känt att mitt liv och min trygghet är i Sverige. Fram till nu. Saker har förändrats och vi fick möjligheten och jag tillät mig själv plötsligt att på riktigt våga tänka tanken. Då både Jacob och barnen utan tvekan ville bo utomlands ett år så bestämde vi oss för att göra slag i saken.”, berättade hon om beslutet i tidningen Livsstil.

Annons

Därför flyttar Linda Lindorff med familj hem till Sverige igen

Men i maj går flyttlasset tillbaka för Linda, maken Jacob Lindorff, 50, och döttrarna Lykke, 15, Wilhelmina, 14, Benedicte, 10.

– Vi flyttar hem, bekräftar Linda i en intervju med Hänt.

De menar att de haft det underbart men att familjen nu längtar hem. De har också ett hus här hemma i gamla Svedala att ro om.

Men – vad kommer då hända med de katter som familjen tagit hand om en längre period? Dessvärre följer de inte med hem till Sverige, förklarar Linda.

– Katterna bor kvar här. De två jag tagit hand om har husets ägare tagit hand om innan oss och kommer att fortsätta ta hand om när vi flyttar hem. De är väl vad som kallas gatukatter med de här två är kastrerade och har alltid fått mat och vatten här i huset.

Annons

Linda Lindorff lämnar katterna i Spanien: ”Kommer att sakna dom”

Däremot har Linda fått blodad tand, och hon menar på att familjen absolut kan komma att bli kattägare även i Sverige.

– Jag kommer att sakna dom faktiskt. Har till och med sagt till Jacob att jag nog kommer vilja ha en katt eller två när vi kommer hem. Har aldrig varit särskilt förtjust i katter förut men nu älskar jag katter. Mitt instakonto svämmar över med roliga gulliga reels med katter. Barnen säger att jag blivit en crazy catlady, det tar jag som en komplimang.

På Lindas Instagram har man kunnat ta del av gulliga bilder på katterna som hon fått ta hand om under sin vistelse i Palma.

”En av de nya fyra kattungarna som nu hänger på terrassen, alltså hur söt?”, skriver hon till inlägget.

FOTO: TT, TV4, Instagram

Annons