TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lindorff bryter tystnaden – efter Liselottes kritik mot TV4

13 dec, 2017 
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: TV4 tvingas ändra ”Bonde söker fru” – i sista stund
Annons

Det börjar dra ihop sig mot slutval i “Bonde söker fru”, och de senaste veckorna har känslorna bokstavligen sprutat från deltagarna. På gott och ont.

Liselotte Jonsson, 21, är en av tjejerna som är kvar på bonden Dennis Anderssons gård. För två veckor sedan kritiserade hon TV4 för hur de framställt henne i programmet, där hon blivit känd för att visa sina känslor i både glädje och sorg.

– Jag känner inte igen mig själv och det gör inte min bekantskap eller familj heller. Det är inte jag som sitter där. Jag känner bara att de har klippt ihop det ganska snyggt för att få bra tv. Jag mår mycket bättre om jag struntar i att kolla på det, säger hon till Aftonbladet.

Det har gått så långt att Liselotte inte kollar på programmen som sänds klockan 20 på onsdagar. 21-åringen ångrar dessutom sin medverkan.

– Om jag hade vetat att de skulle vinkla så fruktansvärt mycket så skulle jag aldrig vågat vara med. Det hade jag inte varit.

Annons

“Bonde söker fru” exekutiva producent Clara Tengbom försvarade produktionen med att det är många timmars inspelningar som är nedklippta för att passa programtiden.

Programledaren Linda Lindorff har fram till nu inte sagt något om det hela, men i ett nytt blogginlägg bryter hon tystnaden om Liselott och de hårda åsikterna som hon tvingats ta emot från tittarna.

“Liselott har fått mycket kritik för sina känsloutbrott och svartsjuka under hösten men jag vill bara säga att det här är en fin tjej. Hon är en känslomänniska och det har nog ingen missat men har också ett hjärta av guld. Kärleken är stark och den påverkar på olika vis. Liselott påverkar den väldigt mycket”, skriver Lindorff.

Programledaren försvarar dessutom Liselottes sätt att visa känslor.

“Man kan inte alltid kontrollera sina känslor men för den skull behöver man inte vara en sämre person. Alla gör vi misstag ibland, vi säger saker som kanske inte är helt genomtänkta men jag tycker inte att man för den skull ska döma så lätt. Så här, både Annie och Liselott är väldigt bra tjejer och jag är generellt emot elaka kommentarer. Man får tycka vad man vill men världen blir så mycket bättre ifall vi satsar på att försöka vara snälla istället för att såra”, skriver Lindorff.

I onsdagens avsnitt kommer Dennis att göra sitt slutval och tittarna får se vem av Annie och Liselott som får vara kvar på gården.

Hänt.se har sökt Liselotte för en kommentar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: TV4

Annons