LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorff bekräftar beslutet – Wild kids lägger ner: ”Sorgligt”

06 sep, 2023 
LINDA LINDORFF
Let's dance och Talang är två TV4-program som tvingats lägga ner. Nu kommer beskedet att även Wild kids läggs på is.
Nu berättar programledaren Linda Lindorff om sorgen.
”Så himla sorgligt och jag vet ju hur besvikna alla kids blir.”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sigBrand logo
Jon-Krista tackar för sig

Wild kids är programmet där barn tävlar mot varandra mitt ute i vildmarken, långt bort från både familj och surfplattor. År 2019 tog TV4 över succékonceptet av SVT och då med Linda Lindorff, 51, i spetsen.

Men nu kommer beskedet att Wild kids tar en paus.

Det är inte bara Wild kids som TV4 valt att lägga på is den senaste tiden. Utöver Wild kids så har också Let's dance och Talang tvingats ta en paus.

Nu kan Linda Lindorff bekräfta den tråkiga nyheten.

”Wild kids läggs på is - läs på bloggen om allt. Så himla sorgligt och jag vet ju hur besvikna alla kids blir. Ett fantastiskt program, det ultimata äventyret för så många modiga barn. Ledsamt.”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Linda Lindorff lämnar Sverige med familjen

Bortsett från jobbet händet det mycket i Lindas liv just nu. För några veckor sedan tog hon sitt pick och pack tillsammans med familjen och flyttade till Palma, Mallorca. Tanken är att de ska bo där ett år.

Annons

”Nu har vi flyttat in i huset där vi ska bo det kommande året. Det känns fortfarande overkligt och vi har ännu inte riktigt kommit in i någon vardag. Miljön och värmen gör att det mer känns som semester där vi hyrt ett hus i en vecka och snart åker hem men nu börjar skolan för barnen och Jacob har redan börjat jobba så nu kommer vi alla landa så smått.”, förklarade hon på sin blogg.

Under våren och sommaren har Linda haft fullt upp med inspelningarna av Bonde söker fru samt Bonde söker fru – jorden runt. Men nu är inspelningarna klara och hon har inte riktigt några fler åtaganden i Sverige den kommande tiden, så därför passade flytten perfekt.

Men däremot missade Linda att gå på Kristallen-galan, vilket var synd eftersom både Wild kids och Bonde söker fru hade chansen att vinna varsin kristall.

WILD KIDS

Wild kids lägger ner – Linda Lindorffs sorg

Men nu försvinner alltså Wild kids helt och på bloggen har Linda berättat om sorgen.

Annons

”Sorgligt nog kan jag nu berätta att Wildkids läggs på is. I samband med att Cmore försvinner så försvinner även Wildkids och det är förstås oerhört tråkigt.”, skriver hon och fortsätter:

”Wildkids är drömmen för så många barn och varje år har vi runt 7000 sökande vilket ju är helt otroligt och ett tydligt bevis på hur poppis det är. Wildkids är ju det ultimata äventyret och så klart lockar också vinstresan till Afrika.”

Linda berättar om alla härliga minnen.

”Det har varit en ynnest att få leda programmet med alla modiga barn i 4 års tid och jag har älskat varje dag vi haft i Järvsö. Så häftigt leda kidsen genom alla tuffa tävlingar och guida dem i vinst och förlust – och kamratskap. Ett av mina finaste programledaruppdrag. Det här är ett dyrt program att spela in, lika dyrt som vilken annan realityshow som helst, och givetvis ger det inte lika mycket annonsintäkter som tex Bonde söker fru men man kan ju hoppas att det finns ett annat värde i att ha kvar ett så populärt program som varit en klassiker hos barn sedan nästan 20 år tillbaka. När jag tog över programmet så hörde många av sig och sa att det alltid varit deras dröm – däribland William Spetz.”

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, TV4

Annons