LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorff avslöjar: Bonde-Olle och Lisa har fått barn

21 nov, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Olof ”Olle” Pallars och Lisa Skoog Dahlman från Bonde söker fru 2015 har fått en son, avslöjar Linda Lindorff.
I oktober avslöjade Linda Lindorff att Olof ”Olle” Pallars och Lisa Skoog Dahlman, som träffades i Bonde söker fru 2015, väntade barn. Nu har de fått en son skriver programledaren.
Annons

I ett blogginlägg med rubriken Ännu en bondebäbis är född – se första bilden! avslöjar Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 46, att bonden Olof ”Olle” Pallars, 39, och Lisa Skoog Dahlman, 33,har fått barn.

Linda Lindorff var själv först med att avslöja nyheten i oktober. I en livesändning på Instagram besökte Linda parets gård i Järvsö.

– Det är helt fantastiskt faktiskt att få vara med om det här, sa Olle Pallars då och fortsatte:

– Det är nu först man börjar förstå att man kommer bli pappa.

Men så igår klockan 10.36 kom deras son till världen på Hudiksvalls sjukhus med hjälp av kejsarsnitt.

– Det blev tillslut ett kejsarsnitt vilket var nervöst men också spännande! Helt otrolig personal som skapade en trygghet för oss under operationen. Men sen den känslan när man hörde första skriket var helt underbar! säger Olle Pallars till Linda Lindorff, en intervju som finns återgiven i hennes blogg.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Märkbart stolt Linda Lindorff

Olle Pallars fortsätter att hylla personalen på Hudiksvalls BB.

– Både Lisa och jag grät en stund när barnmorskan Margareta kom med honom så han kunde ligga på Lisas bröst! Personalen på Hudiksvalls BB är helt fantastisk på alla sätt och vis! Livet har fått en helt annan mening nu!

Deras son väger 4485 gram och är 53 centimeter lång.

– Namn är inte bestämt än men förslagen är Edvin, Emil, Tage, Alfred… säger Olle Pallars.

Det här är bara en av många bonde-bebisar som fött genom åren och det är en märkbart stolt Linda Lindorff som konstaterar:

”Tänk hur bra det blev! Olle som var med i Bonde söker fru 2015 fick breven av mig och den tjejen från brevhögen som vi sedan ringde är alltså nu mamma till hans förstfödda son. Det är nästan så man får nypa sig i armen.”

Linda Lindorff har programlett Bonde söker fru sedan starten 2006.

FOTO: TV4, Instagram

Annons