TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Linda Lidorffs ord om döttrarna efter förändringen: ”Inte klokt”

15 nov, 2019 
AvAgnethe Alm
Linda Lindorffs känslor över barnens förändring.
Linda Lindorff har tre barn ihop med maken Jacob – döttrarna Lykke, Wilhelmina och Benedicte.
Nu har Linda uppmärksammat att döttrarna genomgått en stor förändring och skriver ut sina känslor om saken på Instagram.
”Vill frysa tiden”, förklarar hon.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Linda Lindorff, 47, har under sina år på TV4 blivit en folkkär profil och programledare – inte minst för sin insats i det populära realityprogrammet Bonde söker fru. Tidigare har hon även stått som programledare för en rad olika program, såsom När och fjärran, Robinson och Farmen.

Under sommaren har hon även även haft fullt upp med inspelningarna av Wild kids, vilket är ett nytt projekt för Linda. Och dessutom har hon även påbörjat inspelningarna av den nya satsningen Bonde söker fru – jorden runt. För Linda har det betytt många resor runtom i världen – och således mycket tid ifrån familjen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett inlägg på Instagram delade Linda nyligen med sig av känslorna kring att behöva lämna familjen för inspelningarna av Bonde söker fru – jorden runt.

”Alltid lika jobbigt att åka hemifrån – tänk att det är så. Det gör fysiskt ont i hela kroppen när jag lämnar. Vet ju att det inte är för någon längre tid men det huvudet vet struntar kroppen i. Det gör ont”, skrev hon till en bild på sig och maken Jacob.

Annons

När Linda skrev inlägget var hon på väg till Moçambique, vilket var en resa hon såg fram emot. Men att behöva vinka hejdå till familjen kändes ändå tungt.

”Det kommer bli en spännande och bra resa men just själva avskedet är jobbigt. Så är det bara. Nu i taxin ska jag lyssna på ljudbok och skingra tankarna. Sedan blir det bra”, avslutade Linda följt av hashtaggarna #separationsångest och #kärlek.

Linda glädje över barnens utveckling

På Linda Lindorffs sociala medier kan följarna se att Linda ägnar mycket av sin fritid till att umgås döttrarna Lykke, 12, Wilhelmina, 9, och Benedicte, 6, som hon har tillsammans med maken Jacob Lindorff, 46. Bland annat stöttar hon barnens stora passion för att laga mat, och filmar videoklipp som läggs upp på Instagram-kontot Systrarna Lindorff.

I ett nytt inlägg på Instagram har Linda Lindorff delat en bild på två av döttrarna. Men inte från idag, utan en gammal bild från när de var yngre. Till bilden skriver Linda att hon uppmärksammat hur mycket barnen har växt och förändrats sedan bilden togs, vilket får henne att känna blandade känslor.

”Tänk vad stora de redan blivit – inte klokt ju. Huuuuu. Vill frysa tiden ibland samtidigt är det ju så himla härligt när de växer. Varje dag nåt nytt. Personligheter som utvecklas. Men ändå, låt åtminstone tiden gå liiiite långsammare”, skriver Linda Lindorff i inlägget.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Hans Shimoda

Annons