Linda Lindorffs sorg efter avskedet i Bonde söker fru

Linda Lindorffs sorg efter avskedet i Bonde söker fru: ”Känslosamt”
Inspelningarna av Bonde söker fru är klara för i år.
Nu berättar programledaren Linda Lindorff om det känslosamma avskedet.
Annons

Programledaren Linda Lindorff, 47, har många järn i elden. Hon leder årets säsong av Bonde söker fru på TV4 med de tillhörande TV4 Play-programmen Bonde söker fru – Kärlek åt alla samt Bönderna berättar allt.

Annons

Dessutom håller hon just nu på att spela in det nya programmet Bonde söker fru – Jorden runt där svenska singelbönder, som lever och verkar någonstans utanför Sverige, söker efter kärlek. Inspelningarna för programmen betyder en hel del resande för Linda Lindorff som den senaste tiden har tillbringat mycket tid borta från familjen.

Linda Lindorff om att lämna familjen

Sedan 2013 är Linda gift med Jacob Lindorff, 46. Tillsammans har de tre barn – döttrarna Lykke, 12, Wilhelmina, 9, och Benedicte, 6. I ett inlägg på Instagram delade programledaren med sig om känslorna kring att säga hejdå till familjen hemma.

Annons

”Alltid lika jobbigt att åka hemifrån – tänk att det är så. Det gör fysiskt ont i hela kroppen när jag lämnar. Vet ju att det inte är för någon längre tid men det huvudet vet struntar kroppen i. Det gör ont”, skriver Linda Lindorff till en bild på sig och maken Jacob.

Annons

Inspelningarna av Bonde söker fru klara för i år

Nu skriver Linda Lindorff på sin blogg att alla inspelningarna av svenska Bonde söker fru och deras efterprogram är slut för i år.

”I helgen spelade vi in det sista av Bonde söker fru med en återblick hos Jimmy på lördagen och så fyra episoder av Bönderna berättar allt på söndag. Det här innebär att allt nu är klart – hela säsongen inspelad.”

Nu får programledaren äntligen lite mer tid över för sin familj, men trots det sörjer hon att behöva lämna årets bönder.

Annons

”När vi skiljdes åt i studion så var det så klart lite känslosamt. Älskar verkligen årets bönder och det har varit en ynnest att få lära känna dom och vara med på deras kärleksresa”, skriver hon.

Hon har däremot redan haft sms-kontakt med två av bönderna, så vi hoppas att hon inte behöver sakna dem alltför mycket!

FOTO: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…