linda bengtzing

Linda Bengtzings kris under renoveringen – tunga bakslaget: ”Inte råd”

Linda Bengtzing

Schlagerdrottningen Linda Bengtzing har uppdaterat sina följare på Instagram om hur hennes villa är i behov av upprustning.
Nu berättar hon om krisen mitt under renoveringen.
Har inte ekonomin”, skriver hon.
Linda Bengtzings bröllopsplaner med kärleken Peter
1:13

Efter reklamen: Linda Bengtzings bröllopsplaner med kärleken Peter

(1:13)

Slå på ljud

Popsångerskan Linda Bengtzing, 48, är ett välkänt ansikte för majoriteten av svenska folket. Hon sjöng sig raka vägen in i våra hjärtan med låten ”Alla flickor” i Melodifestivalen 2005. Sedan dess har vi sett henne tävla i Melodifestivalen vid flera tillfällen.

Linda Bengtzing om renoveringsbehovet i 1920-tals villan

Linda är sedan 2008 tillsammans med fästmannen Peter Ståhlgren. De träffades under en av Lindas turnéer och fattade snabbt tycke för varandra. Ett år senare fick de dottern Vera ihop. 2013 fick de ännu ett tillskott i familjen när sonen Nils föddes.

För ungefär 13 år sedan flyttade paret in i en 1920-tals villa i Tyresö strax utanför Stockholm. Linda berättade tidigare under hösten att huset är i stort behov av en renovering.

Vi flyttade in i vårt hus för 13 år sedan. Har renoverat badrum och kök då svartmögel fanns i alla våtrum...”, skrev hon då på Instagram.

Vidare fortsatte hon berätta att huset är så gammalt som från 1920-talet och att en framtida renovering måste gå i linje med husets ålder. Hon vill därmed ge huset ett modernt men mogen känsla.

”13 år har gjort att vi vet vad vi INTE vill ha men sen stopp... Vad vill vi ha? Vi har ju ingen stil. Bara hemtrevnad ska bo här. Inte inredningstidningstomt. Däremot har vi aldrig rört vardagsrummet. Golvet är kallt och gult. Möblerna är second hand (har jag inget emot – men nu är de trasiga och gulnade). Väggarna är vävtapet och belysningen obefintlig.”, skrev hon vid tidpunkten.

Linda Bengtzings kris mitt under renoveringen

Nu verkar det som att Linda och familjen äntligen tagit tag i renoveringen av huset. Genom en storysekvens på Instagram berättar hon för följarna om sina planer för 1920-tals villan.

”Nu är planerna på gång med vårt vardagsrum. Väntar på offert för vattenburen golvvärme i heeela golvet. Sen detaljer som väggar, möbler och färger”, skriver hon.

Men det verkar som att allt inte går att fixa på en gång då, då ekonomin inte räcker till för det.

Lite i taget – har inte ekonomin till allt på en gång”, fortsätter hon.

Screenshot från Linda Bengtzings instagram där hon berättar om renoveringsplanerna och motgångarna som kommer med.

Linda Bengtzing om motgången under renoveringen av huset.

Foto: Instagram

FOTO: Rickard Nilsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN