LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Bengtzings kärleksrecept: "Det kostar mycket pengar, men fuck vad det är värt"

03 dec, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Dejtar en gång i veckan, vädrar ut sina bekymmer och sen blir det kanske ett ligg på det. Linda Bengtzing och sambon Peter Ståhlgren kämpar sig genom småbarnsåren.
Annons

Få svenska kändisar är så fullkomligt obekymrade om hur de uttrycker sig i media som artisten Linda Bengtzing, 41. När hon möter Hänt på pressträffen inför Diggiloo i Göteborg är allt precis som vanligt. Bortsett från att håret är supersnaggat, ett steg kollegorna i branschen avrådde henne att ta.

Linda Bengtzing i sin nya frisyr. Foto: Sofia Hadjipetri Glantz
Linda Bengtzing i sin nya frisyr. I februari är hon aktuell i Melodifestivalen och i juni turnerar hon med Diggiloo-gänget. Foto: Sofia Hadjipetri Glantz

– Jag har redan räknat ut att jag på två veckor har sparat 10,5 timmar på att vara med min familj i stället för att stå framför spegeln och tupera och locka. Jag stortrivs, det är det bästa jag har gjort. Mina energier bara: ”Ouaaah”. Det blev som en helhet, säger Linda Bengtzing till Hänt om nya frisyren.

Sångerskan är sambo med musikern Peter Ståhlgren, 41, som hon träffade för sju-åtta år sedan. I dag bor de i hus på Tyresö sydost om Stockholm med barnen Vera, 6, och Nisse, 2.

– Det var magi när Peter och jag träffades. Vi pratade senast igår om vår kärlek. Hur stark den är. Många säger: ”Skulle du vara otrogen kan du gå ut genom dörren och dra åt helvete!”. Vi sa att gör man ett misstag eller att någon har en svacka… Vi skulle aldrig kunna lämna varandra. Kärleken är så stark.

Annons

En stor anledning till att paret känner så mycket för varandra efter år fyllda med kräks, bajs och småbarnslivets alla nycker tror artisten beror på deras kärleksarrangemang.

– En gång varje vecka anlitar vi barnvakt och så har vi en kväll tillsammans. Det kostar mycket pengar men fuck vad det är värt det. Att investera i sin egen tid.

Peter Ståhlgren och Linda Bengtzing 2014. Foto: IBL
Peter Ståhlgren och Linda Bengtzing 2014. Foto: IBL

– Alla par kämpar på. Det är skit och man säger saker man inte menar. Men om man har gjort det, då dyker den saken upp på dejtkvällen och så kan man reda ut det, komma hem och vara vänner. Och ligga lite om man har tur.

Linda Bengtzing skrattar.

– Skitgubbe! Han kan väl fria nån gång. Nä, men vi har det bra. Nu är jag dessutom i en bra period. En annan dag hade jag kanske sagt att jag inte tror på tvåsamheten. Jag går ju upp och ner. Som alla andra.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons