Linda Bengtzings ord om relationen till Peters ex-flickvän – efter triangeldramat

LINDA BENGTZING, PETER STÅHLGREN
Exklusivt

När Linda Bengtzing träffade sin partner Peter hade han ett förhållande med en annan tjej. Nu berättar Linda för Hänt om hur relationen är idag till Peters ex och vad som egentligen hände.
0:47

Efter reklamen: Linda Bengtzings ord efter infekterade triangeldramat med kärleken Peter – Se klippet här

(0:47)

Linda Bengtzing, 47, är en av artisterna som ställer upp i Melodifestivalen 2022. Hon ställde upp i den tredje deltävlingen men tyvärr blev det varken en final- eller semifinalplats för den erfarna artisten.

Att Linda är erfaren i "Mello"-sammanhang är ingen hemlighet. Faktum är att det här var åttonde gången hon ställde upp i tävlingen.

Men det är inte bara Linda och hennes artisteri som har intresserat fansen under årens lopp. Även hennes kärleksliv har varit intressant och Linda har tidigare berättat hur allt började när hon träffade sin partner Peter Ståhlgren, 47.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linda Bengtzing om triangeldramat

Linda och Peter har varit ett par i över tolv år och tillsammans med barnen Nils och Vera, lever de ett stillsamt familjeliv. Linda delar ofta med sig av bilder från vardagen i sociala medier.

När Linda gästade podcasten Bathinas skilda möten med Bathina Philipson berättade hon hur det var att träffa sin man Peter – som då var i en relation.

– Han snodde jag från en tjej som inte var alert nog, sa Linda skämtsamt i podden.

Linda berättade däremot att den här situationen inte är något som hon har dåligt samvete över, eftersom inget hände mellan dem förrän Peter hade gjort slut med ex-flickvännen.

– Det han visade då när vi blev kära och de fortfarande var tillsammans var en otrolig respekt. Ingenting hände mellan oss förrän han hade lämnat henne, sa Linda i podden.

Breaking
Magnus Hedmans kärlekslycka – nu visar han upp flickvännen

Linda Bengtzings nya ord om relationen till Peters ex

När Hänt träffar Linda inför hennes deltävling i Melodifestivalen berättar hon att relationen till Peters ex-flickvän är obefintlig.

– Nej det finns ingen anledning. Det var väldigt infekterat och det var ju deras grej, kände jag. Vart de var i sin relation och varför det tog slut, det kommer jag aldrig att få veta och det bryr jag mig inte om heller, säger Linda till Hänt och fortsätter:

– Men nu har ju hon ny familj och ja, jag tror du vet hur det är. Hakar man upp sig på något, oavsett om det är den faktiska saken man hakar upp sig på, eller om man kanske mådde dåligt innan. Då får ju jag liksom stå som en staty för det där dåliga och det kommer jag nog säkert göra. Men det är nog över nu.

Hur känns det för dig att ta den platsen?

– Nej, jag är ganska okänslig med det. Jag bryr mig inte. Känner någon att det är tungt så får de gå i terapi.

LINDA BENGTZING, PETER STÅHLGREN

Linda och Peter med barnen Vera och Nisse.

Charlotte Brunzell/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT, Lina Gustafsson/Hänt

SENASTE NYTT!