linda bengtzing

Linda Bengtzing om familjelivet: ”Skaffa barn på egenhand”

Linda Bengtzing

Linda Bengtzing är mamma till två barn som hon har med sambon Peter.
Nu berättar hon att det fanns en tid då hon funderade på att skaffa barn på egen hand.
– Det var en skam i mig att ens sitta och googla det, säger Linda i Halv tre hos Lotta Bromé.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skrattfest när Linda Bengtzing chockar Magnus Carlsson
0:42

Efter reklamen: Skrattfest när Linda Bengtzing chockar Magnus Carlsson

(0:42)

Slå på ljud

Schlagerstjärnan Linda Bengtzing, 49, är nu aktuell med en helt ny show – nämligen En jäkla massa schlager som hon gör ihop med Magnus Carlsson, 48.

Att ge sig ut på vägarna igen är något som Linda ser glatt fram emot, under pandemin blev det nämligen inte allt för många spelningar. Däremot blev det allt mer tid med familjen bestående av Peter Ståhlgren, 48, och barnen Vera och Nils.

Hektiska familjelivet med barnen Nils och Vera – aktiviteter nästan varje dag

Nu är det återigen fullt upp med jobb, men även familjelivet är hektiskt. I en intervju med Hänt berättar Linda om barnens intensiva scheman.

– Jag har barn som tar sitt, jag och Vera, min stora tjej har ridningen som intresse. Så jag rider varje vecka, jag försöker bli en duktig dressyrtjej och vuxen inte bar säga jiha. Så sex dagar i veckan har vi aktiviteter med barnen så det finns inte så mycket tid till annat. Båda är snart tonåringar, säger Linda.

Linda Bengtzing om att skaffa barn på egen hand: ”Googla”

Det fanns dock en tid i livet då Linda inte visste om hon skulle få det där familjelivet hon vill ha. När hon nu gästar Halv tre med Lotta Bromé berättar hon om tankarna innan Peter klev in i hennes liv.

– Första ungen, det tog flera år innan jag en fattade ens att jag var mamma. Jag trodde inte att jag skulle få några, jag träffade ju aldrig rätt, säger Linda.

Drömmen om barn var stor men Linda förberedde sig i tankarna på att hon kanske skulle behöva skaffa barn på egen hand om den skulle slå in.

– Jag satt väl typ också och kollade upp hur kan jag skaffa mig barn på egen hand. Det var en skam i mig att ens sitta och googla det typ. Så slog man bort det och tillslut blir den drömmen så stor att man går hela vägen, det är fantastiskt. Jag träffade ju Peter som tur var och nu är de 14 och 9.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN