linda bengtzing

Linda Bengtzing och Peter stoppar bröllopet – bakslaget: ”Lite svårt”

Linda Bengtzing

Linda Bengtzing hade planer på att gifta sig med kärleken Peter Ståhlgren.
Men så blir inte fallet – efter ett tuffare bakslag.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Bengtzings fina stöd till sonen Nisse efter tuffa kampen
0:30

Efter reklamen: Linda Bengtzings fina stöd till sonen Nisse efter tuffa kampen

(0:30)

Slå på ljud

Turnén En jäkla massa schalgers väntar för artisterna Linda Bengtzing och Magnus Carlsson. Duon som är några av Melodifestivalens hetaste profiler ger sig nu ut på en lång show-turné med start i maj.

Nyligen syntes Linda som programledare för Melodifestivalens för- och efterfest. Men tiden då coronapandemin präglade Sveriges tillvaro var allt annat än lätt för Bengtzing. Men inställda jobb och utan intäkter i två och ett halvt år behövde hon och kärleken Peter Ståhlgren skjuta upp bröllopet, lyder det i intervjun från Expressens nöjesbilaga.

Linda Bengtzings bröllop stoppas: ”Det känns inte så viktigt”

Tidningen skriver att de senaste åren varit en utmaning för Bengtzing i och med inställda jobb till följd av coronapandemin. När hon inte längre hade en garanterad inkomst fick hon använda sig av pengar som skulle gått till hennes och kärleken Peters bröllop.

– Det var lite svårt med försörjning och jag har saknat mitt jobb jättemycket. Jag småljög och sa att jag hade situationen under kontroll eftersom jag är ekonom. Men det är omöjligt att ha om man går utan intäkt i två och ett halvt år. Jag tog inte ut någon lön under hela pandemin, berättar Linda Bengtzing för tidningen.

Redan i februari avslöjade Linda att det inte kommer bli något bröllop. De undanlagda bröllopspengarna fick användas i och den ansträngda ekonomiska situationen.

– Det känns som att vi redan är gifta. Det blir nog inget bröllop, det känns inte så viktigt, sa Linda till Expressen då.

Däremot kallade Bengtzing sig för ekonom och att hon inte hänger läpp för det.

Linda Bengtzing och Peter Ståhlgren.

Linda Bengtzing och Peter Ståhlgren.

FOTO: TT

Linda Bengtzing om turnén med Magnus Carlsson

Nu väntar istället en schlager-turné för Bengtzig och Carlsson som har 50 års scenerfarenhet tillsammans.

– Det ska bli så himla kul att turnera med Magnus igen, vi kompletterar varandra bra och tillsammans har vi ju 50 års scenerfarenhet. Inte illa med tanke på att ingen av oss fyllt 50 ännu, haha! Men räkna med en schlagerexplosion, säger Linda i ett pressmeddelande.

FOTO: TV4/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN