LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lina Hedlunds ord om Martin Stenmarcks nya relation

03 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Lina Hedlund, Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Lina Hedlund och Nassim Al-Fakir planerar ett familjärt julfirande i år.
Nu svarar Lina på frågan om Hanna Hedlunds ex-make Martin Stenmarck kommer dyka upp på julfirandet med sin nya kärlek.
Annons
Därför har inte Lina Hedlund och Nassim Al Fakir gift sig: ”Vill inte...”Brand logo
Därför har inte Lina Hedlund och Nassim Al Fakir gift sig: ”Vill inte...”

Discodrottningen Lina Hedlund, 44, är mest känd som en av tre medlemmar i discogruppen Alcazar. Popgruppen har medverkat i Melodifestivalen vid flertalet tillfällen och haft stora internationella framgångar. Musikgruppen splittrades 2019, efter över 20 år ihop.

Lina Hedlund och Nassim Al Fakirs uppskjutna bröllopsplaner

Lina har sedan 13 år tillbaka en relation med den folkkära programledaren Nassim Al Fakir, 45, som slog igenom i barnprogrammet Bolibompa och blev storfavorit hos barnen. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och han kan numera titulera sig som både programledare, musiker, komiker och skådespelare.

Det var fyra år sedan Nassim gick ner på knä under en prisceremoni i Stjärnornas hoppning i Sweden International Horse Show på Friends arena 2018, och ställde den stora frågan till kärleken Lina.

Annons

Fyra år senare är paret fortfarande förlovade, den planerade bröllopsfesten har gång på gång blivit uppskjuten på grund av pandemi, jobb och flytt. Men paret planerar en storslagen fest när bröllopet väl blir av.

– Det ska bli kul. Jag vill göra något extra och har redan tänkt på en grej jag vill göra när vi gifter oss, avslöjade Nassim för Hänt i en tidigare intervju.

Linas ord om systern Hanna Hedlunds ex-make

Trots att det inte verkar bli något bröllop i närtid kan paret se fram emot det stundande julfirandet. När Hänt träffar Lina och Nassim på röda mattan inför Tareq Taylor och Sarah Dawn Finers julshow Tareq & Finer, berättar de om hur de ska fira julen i år.

– Vi firar jul hemma i år, med familjen. Syrran med familj och mamma kommer ner, säger Lina och fortsätter:

Annons

– Vi har alltid varit uppe i Hälsingland, så vi är alltid tillsammans med min sida där uppe men nu är det bara mamma som behöver resa ner.

– Man behöver inte vara så många vid jul för att hela julen skapar sig själv egentligen, fortsätter Nassim.

Firar ni med din familj också?

– Nej vi har ingen tradition alls att fira jul, jag är inte uppväxt med jul överhuvudtaget, så jag och Lina skapar vår egen. I år blir det hemma hos oss men det kan lika gärna vara uppe i Hälsingland, vilket är väldigt mysigt, säger Nassim.

På frågan om Linas syster Hanna Hedlunds exmake Martin Stenmarck och hans nya flickvän kommer medverka på julfirandet svarar Lina:

– Det får ni prata dem om!

Martin Stenmarks kärleksbesked – håller relationen hemlig

Det var nyligen som Martin berättade att han återigen hittat kärleken på nytt. Det var i programmet Halv tre med Lotta Bromé som han berättade att han inte längre är singel.

När Lotta frågade Martin om hans relationsstatus svarade han:

– Om jag är singel? Inte riktigt längre.

Han berättade även att han är kär och att han håller personen hemlig än så länge.

– Jag har någon som jag tycker om, sa han då.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons