LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir bekräftar lyckan – nya bilderna visar

28 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Nassim Al Fakir och Lina Hedlund
Lina Hedlund och Nassim Al Fakir har två söner och firar snart 4 år som förlovade.
Nu bekräftar Lina den stora lyckan!
Annons
Lina Hedlund om tiden ifrån Nassim: ”Fokusera på mina barn”Brand logo
Lina Hedlund om tiden ifrån Nassim: ”Fokusera på mina barn”

Artisten Lina Hedlund, 44, har sedan december år 2018 varit förlovad med skådespelaren Nassim Al Fakir, 45. Paret har sönerna Tilo, 10, och Eide, 6, tillsammans.

Och nu bekräftar Lina och Nassim den stora lyckan!

Lina Hedlund om bröllopet med Nassim Al Fakir

Det har gått snart fyra år sedan Nassim gick ned på ett knä under under en prisceremoni i Stjärnornas hoppning i Sweden International Horse Show på Friends arena och ställde den stora frågan till kärleken Lina.

Men något bröllop har det inte blivit av sedan förlovningen, den planerade festen har skjutits upp flertalet gånger på grund av pandemin, jobb och flytt. Och paret planerar att slå på stort när bröllopet väl går av stapeln.

– Det ska bli kul. Jag vill göra något extra och har redan tänkt på en grej jag vill göra när vi gifter oss, avslöjade Nassim för Hänt i en tidigare intervju.

När Lina gästade Bathinas podcast tidigare i år hintade hon om att paret skulle gifta sig under sommaren, men när Hänt frågar henne kort därpå om bröllopet avslöjar hon sanningen om planerna.

Annons

– Gjorde jag det? Gud, jag kommer inte ihåg. Jaha, ja då får vi väl se om vi klämmer in det också. Gud, vad mycket att planera. Vi får se. Det är mycket att planera med bröllop börjar man förstå. Det är inget man gör bara så där i en handvändning. Men det kommer att ske någon gång i alla fall, sa Lina till Hänt.

Linas och Nassims stora lycka – visar bilderna

Det må inte blivit något bröllop i somras, men nu bekräftar Lina den stora lyckan på sin Instagram. Det är nämligen så att Lina och Nassims äldsta son Tilo snart gör biopremiär och inte i vilken film som helst, utan i den nya Håkan Bråkan-filmen.

”25e December är det premiär för nya Håkan Bråkan. Och där dyker äldsta sonen upp minsann”, skriver Lina på sin Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons