Lina Hedlunds starka ord om separationen – nu berättar hon

Lina Hedlund

Den före detta Alcazar-medlemmen Lina Hedlund och den folkkära programledaren Nassim Al Fakir har varit ett par i 13 år.
I veckan gästade hon podcasten Bathinas skilda möten.
I denna bryter Lina tystnaden om den tidigare separationen.
0:31

Efter reklamen: Nassim Al fakirs kärleksfulla ord till Lina Hedlund

(0:31)

Slå på ljud

Discodrottningen Lina Hedlund, 44, främst känd som tidigare medlem i musikgruppen Alcazar, har en lång karriär bakom sig. 2007 anslöt hon sig till popgruppen Alcazar som medverkat i Melodifestivalen flera gånger och har haft stora framgångar. Musikgruppen splittrades 2019, efter över 20 år ihop.

Lina har även gjort en del programledaruppdrag och varit röstskådespelare i en hel uppsjö av filmer, bland annat Star wars, Mästerkatten och Familjen Addams.

Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Se klippet här!

Nassim Al Fakir och Lina Hedlund träffades redan 1997

Lina har sedan 13 år tillbaka varit i en relation med Nassim Al Fakir, 45. Den folkkära programledaren som slog igenom stort i Bolibompa där han blev en stor favorit hos barnen. Sedan dess har karriären gått rakt uppåt och nu kan han titulera sig som både programledare, musiker, komiker och skådespelare.

I veckans avsnitt av podcasten Bathinas skilda möten gästar Lina Hedlund och då berättar hon hur hon och Nassim hittade kärleken i varandra.

Det började redan 1997, när Lina gick på gymnasiet i Bollnäs och Nassim gick på folkhögskola.

– Då hade vi en liten fling förstår du, så jag sprang ute på folkhögskolan och dejtade honom, säger hon i podcasten.

Efter tio år, boende i samma stad men utan kontakt, stöter de på varandra när Alcazar ska göra en radiointervju och Nassim visar sig vara programledaren.

– Då bytte vi nummer, och här är vi nu 13 år senare.

Kikkis stora ilska – ryter ifrån efter alla år: ”Fått nog”

Separationen från exet – nu berättar Lina Hedlund

Samtalet från Nassim efter den där radiointervjun skedde inte långt efter uppbrottet från Linas före detta partner som hon var tillsammans med i tre år.

– Jag var 31 år och hade precis separerat med mitt ex då.

– Jag var i det skedet i livet, att antingen är jag toksingel eller så kör vi. Så jag var ganska snabb med att ”nu skaffar vi barn”, fortsätter Lina berätta.

Däremot är paret ännu inte gifta.

Nassim friade till Lina under direktsändningen av Stockholm horse show 2018, där Lina hade medverkat i stjärnornas hoppning. Hon jublade av lycka och sa ja!

Sedan kom pandemin och satte stopp för parets bröllop, men vi kan ju bara hoppas på att det snart kan gå av stapeln!

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!