ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lina Hedlund om relationen till Martin Stenmarck efter Hannas skilsmässa

23 sep, 2023 
Lina Hedlund, Hanna och Martin
Martin Stenmarck var tidigare gift med Hanna Hedlund.
Nu berättar Lina Hedlund för Hänt om hur relationen ser ut till systerns ex-man idag.
– Nu vill inte jag uttala mig något om någon annans relationer men..., säger Lina.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nassim Al Fakir och Lina Hedlunds avslöjande: ”I huset”Brand logo
Nassim Al Fakir och Lina Hedlunds avslöjande: ”I huset”

Det var i juni 2021 som Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, gick ut med att de skulle skiljas. De hade då varit tillsammans i 23 år, gifta i fem och fått tre barn ihop.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev de då i ett gemensamt uttalande när skilsmässan offentliggjordes.

Lina Hedlund om relationen till Martin Stenmarck idag – efter skilsmässan från Hanna

Sedan dess har de två synts fortsätta umgås under familjetillställningar. Nu berättar även Hannas syster Lina Hedlund, 45, hur hennes relation till Martin ser ut idag, två år efter skilsmässan.

Annons

– Nu vill inte jag uttala mig något om någon annans relationer men Martin kommer alltid och är för alltid min familj. Han är pappa till mina tre syskonbarn så vi har självklart kontakt, säger Lina i en intervju med Hänt.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks separata kärleksliv idag

Idag är Martin och Hanna vänner, dessutom har de båda funnit kärleken på nytt på varsitt håll. I början av sommaren bekräftade Hanna att det fanns en ny kille i hennes liv, men vem han är har hon hållit hemligt.

Även Martin har pratat öppet om att det skett saker i hans kärleksliv.

– Om jag är singel? Inte riktigt längre. Jag har någon som jag tycker om, sa Martin när han gästade Lotta Bromé förra hösten.

När Hänt sedan träffade Martin i början av juni bekräftade han att han fortsatt är kär. Men precis som Hanna har Martin valt att hålla personen utanför rampljuset.

FOTO: TT

Annons