LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lina Hedlund om bråken med Nassim Al Fakir: “Förstår inte”

07 apr, 2022 
Lovisa Ström
Lina Hedlund, Nassim al Fakir
Lina Hedlund och Nassim Al Fakirs kärlek fortsätter att blomstra trots många år ihop.
Men nu bryter Lina tystnaden om kampen i relationen.
– Kan ju uppstå jävligt jobbiga situationer, bråk och diskussioner, säger hon.
Annons
Nassim Al fakirs kärleksfulla ord till Lina HedlundBrand logo
Nassim Al fakirs kärleksfulla ord till Lina Hedlund

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir har varit ett par i snart tretton år och tillsammans har de två söner. Men för tre år sedan tog de relationen ännu längre. Detta när Nassim gick ner på knä och frågade om Lina ville dela sitt liv med honom i direktsänd tv.

Lina svarade självklart ja, men olyckligtvis kom pandemin och ställde till det för deras bröllopsplaner. Men vi hoppas och tror att kärleksklockorna kommer att ringa för paret inom en snar framtid ändå!

Lina Hedlund om kampen med PMS: ”Faller ner i ett totalt hål”

När Lina gästar Bathinas Philipsons podcast berättar hon att hon lider av svår PMS. Något som självklart ställer till det för henne själv men också relationen.

– Jag faller ju ner i ett totalt hål och får ångest, tappar totalt tron på mig själv och blir extremt labil. Och jag insåg först vid 37 års ålder att "vafan, det kan ju inte vara så att jag ska behöva hantera det här själv bara för att jag är kvinna. Att jag ska gå runt och acceptera att jag mår dåligt 50% av mitt liv", berättar hon.

Idag äter Lina medicin, något hon berättar har förändrat hennes liv.

– Det har ju räddat mig och det har också räddat min relation, säger hon och fortsätter med att berätta att familjen lärt sig att förhålla sig till hennes perioder:

Annons

– Det betyder inte att "lägg ner allt, nu kommer mamma PMS här och ni ska bara göra som jag säger". Men att det finns en omsorg och förståelse från den man lever med att "nu är det tufft", och det man inte behöver då är ju att det läggs ved på elden utan att det kommer en kram istället.

Lina Hedlund om bråken med Nassim Al Fakir: “Förstår inte”

Men när man är i de här perioderna innebär det att man ibland inte "är sig själv", något som kan leda till bråk och diskussioner. I podcasten berättar Lina hur det kan visa sig i hennes relation med Nassim.

– Då är det väldigt viktig att den man lever med också sätts in i det. För det kan ju uppstå jävligt jobbiga situationer, bråk och diskussioner där det är som att en jävel tar över en. Och nästa vecka förstår man inte riktigt att det kunde ske, säger hon och fortsätter:

– Nassim kommer aldrig kunna förstå eller uppleva vad det är som händer. Sen är han ju bra på det sättet, men det finns ändå ett steg som är svårt att gå vidare i just för att det inte finns en igenkänning.

Tack för att du väljer att prata om detta, Lina!

FOTO: TT

Annons