lina hedlund

Lina Hedlunds och Nassim Al Fakirs glädjebesked – avslöjar miljonköpet

Nassim Al Fakir och Lina Hedlund

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir har varit ett par i 13 år.
För fyra år sedan förlovade dem sig och tillsammans har de två barn.
När Hänt nyligen träffade paret kunde de avslöja ett nytt glädjande besked.
Därför har inte Lina Hedlund och Nassim Al Fakir gift sig: ”Vill inte...”
0:26

Efter reklamen: Därför har inte Lina Hedlund och Nassim Al Fakir gift sig: ”Vill inte...”

(0:26)

Slå på ljud

Sångerskan Lina Hedlund, 44, och programledaren Nassim Al Fakir, 45, lever idag ett lyckligt familjeliv med barnen Tilo och Eide. Paret har varit tillsammans i 13 år. Men deras historia sträcker dig bra mycket längre tillbaka i tiden än så.

Lina Hedlund och Nassim Al Fakirs långa kärlekshistoria

I våras gästade Lina ett avsnitt av podcasten Bathinas skilda möten där hon kunde berätta om hur hon och Nassim hittade kärleken i varandra. Deras kärlekshistoria började nämligen redan år 1997, när Lina gick på gymnasiet i Bollnäs och Nassim gick på folkhögskola i samma stad.

– Då hade vi en liten fling förstår du, så jag sprang ute på folkhögskolan och dejtade honom, berättade hon då i podcasten.

Romansen 1997 rann dock ut i sanden men tio år senare sprang de på varandra igen. Båda två bodde i samma stad men hade ingen kontakt med varandra. Det var när Alcazar skulle göra en radiointervju och det visade sig att Nassim var programledaren som det återigen började slå gnistor mellan paret.

– Då bytte vi nummer, och här är vi nu 13 år senare.

Avslöjar det nya glädjebeskedet

Det var fyra år sedan Nassim gick ner på knä under en prisceremoni i Stjärnornas hoppning i Sweden International Horse Show på Friends arena 2018, och ställde den stora frågan till kärleken Lina. Sedan dess har paret varit förlovade. Bröllopet har dessvärre blivit uppskjutet gång på gång, på grund av pandemi, jobb och flytt.

Efter 13 år som par, 4 år som förlovade och 2 gemensamma barn kan paret nu berätta om ett nytt glädjande besked. När Hänt träffar paret på galapremiären av julshowen Tareq & Finer avslöjar de nämligen ett nytt inköp.

– Vi har köpt hus, säger Nassim till Hänt.

Men på frågan om vart det nya huset är beläget, vill paret inte avslöja mer än att det ligger strax utanför Stockholm. Planen är att samla hela familjen och alla vänner som vill komma i det nya huset under julen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN