Lill-Babs avslöjande om sin pension – ska rädda barnen

Lill-Babs är en kvinna med stort hjärta. Nu berättar hon att hon sparar hela sin pension, för att döttrarna i framtiden ska få ta del av dem.

Den folkkära artisten Barbro “Lill-Babs” Svensson må vara 79 år och varit artist i 63 år – men hon har inte en tanke på att dra ner tempot.

I en ny intervju med Expressen avslöjar Lill-Babs att hon inte ägnar pensionen en tanke, istället har hon ett fullbokat schema och njuter av artistlivet.

Däremot tar hon ut sina pensionspengar, men enbart för att spara dem åt döttrarna Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen.

– När jag talade om den pensionen, då sa dem att de kan låta den sitta inne så länge. Men då frågade jag: Om jag dör, hamnar de pengarna hos mina barn då? “Nej, de gör de inte”, berättar Lill-Babs för tidningen och utvecklar det:

– Jag tänkte då: Nej, om jag sparar min pension så vill jag att den ska gå till mina barn i så fall. Därför tar jag ut den och skattar för den. Och då vet jag att den går till mina barn.

Lill-Babs finansierar istället sitt liv med inkomsten hon får från sitt bolag Lill-Babs Management AB. Enligt Expressen omsatte bolaget 1 288 405 kronor netto 2016. Lill-Babs årsinkomst 2015 låg på nära 444 000 kronor.

Pensionspengarna som hon plockar ut sparas nu på hög, allt för döttrarnas framtid.

– Först och främst kommer mina barn. De kommer få allt jag sparat – så småningom, säger Lill-Babs.

LÄS OCKSÅ: Fansen häpnar efter Kristin Kaspersens magbild: ”Wow”

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens kärleksbesked: ”Omtumlade helg”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!