LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liamoo bryter tystnaden om nya kärleken: Så träffades vi

21 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Liamoo om nya kärleken
Liam ”Liamoo” Cacatian har efter många år som singel äntligen hittat någon speciell. ”Hon är snäll, omtänksam, söt”, säger han.
Annons

Liam ”Liamoo” Cacatian, 21, har satt många hjärtan i brand sedan sitt genombrott 2016 då han vann hela Idol. Hans kärleksliv är ett hett samtalsämne bland fansen, som ofta spekulerar på sociala medier om eventuella flickvänner och flörtar.

Efter 2017 års duett med Idol-finalisten Hanna Ferm, 18, började frågorna hagla in om det möjligtvis var någonting mellan dem. Många anade en gnista som tydde på mer än vänskap, men det har de båda två dementerat flera gånger.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tidigare har Liam berättat att han haft svårt att kombinera karriären och kärlekslivet. Under en live-sändning på sin Instagram gav han fansen ett tydligt besked efter otaliga frågor.

– Jag är supersingel, sa han.

”Har någon där hemma”

Nu har han dock ändrat sig. När Hänt träffade honom på Elle-galan gav han ett helt annat besked.

– Jag har någon där hemma, svarar han.

Han tystnar på frågan om de är ett par eller om de bara dejtar, men säger att han inte träffar andra tjejer än henne just nu.

Annons

– Nej, det är inte olika, det är en speciell bara.

Liam hyllar nya kärleken

Hanna Ferm står bredvid honom och bekräftar att hon vet vem Liams nya kärlek är, men mer vill hon inte avslöja. Inte heller Liam vill berätta i detalj vem det är, men säger att det inte handlar om Hanna Ferm.

Den nya kärleken träffade Liam via Instagram, och han hyllar henne nu ordentligt.

– Hon är snäll, omtänksam, söt, hon har fint leende, fina ögon, säger han.

Sedan vinsten i Idol har framgångarna varit många för Liam Cacatian, som numera är mer känd som Liamoo. I Melodifestivalen 2018 tävlade han med låten Last breath och snart är det dags igen. Den nionde februari tävlar han och Hannah Ferm tillsammans med låten Hold you.

FOTO: Ibl/Joachim Nywall, Ibl/ Karin Törnblom

Annons