Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassens ord om nya romansen

18 aug, 2019 
Liam Cacatian Thomassens kärleksavslöjande – orden om nya romansen
Den tidigare Idol-vinnaren Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen har träffat någon speciell. För Hänt avslöjar han den nya romansen. ”Det finns alltid kärlek”, säger han.
Annons
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea WidmarkBrand logo
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea Widmark

Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen, 21, slog igenom när han vann TV4:s succéprogram Idol 2016. Förra året tävlade han i Melodifestivalen med låten Last breath som kom på en sjätteplats. I år deltog han igen, men denna gång tillsammans med Hanna Ferm, 18, med låten Hold you som slutligen landade på en tredjeplats. Efter Hannas och Liams tighta samarbete, då de flera gånger sågs närgångna med varandra, startade ett romansrykte kring de unga artisterna. Men båda två nekade till att det skulle vara annat än vänskap mellan dem.

Men nu har Liam däremot ögon för någon annan. För Hänt avslöjar han att det finns en speciell person i hans liv. Han berättar att hans nya musik, som kommer nästa månad, handlar om ”kärlek och tjejer” och på frågan om det finns någon kärlek i hans liv svarar han:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det finns alltid kärlek.

Annons

Dejtar du någon?

– Ja, det gör jag. Men jag vill ändå skilja på privatlivet och mig som artist, här är jag Liamoo och hemma är jag Liam.

Är det någon man vet vem det är, någon känd person? 

– Nej, det är de inte, säger han.

Kan bli fler låtar med Hanna Ferm

Nästa månad släpper Liam en singel och även en EP. Han berättar att den nya musiken skiljer sig en del från hans tidigare låtar.

– Den nya musiken känns mycket mer jag, låtarna som jag släppt förr har varit väldigt nice. Men det har varit lite mer startskotts-musik eller vad man ska säga. Jag dissar inte min gamla musik men det känns som man lär känna sig mer som artist desto mer tiden går, säger han.

Blir det mer musik tillsammans med Hanna Ferm? 

– Det är mycket möjligt, just nu försöker vi fokusera på att släppa sologrejer och ha kött på våra egna ben. Det vill jag att hon också ska ha, för jag har kört lite längre än vad hon har, det är nice för henne att släppa eget. Men vi säger inte nej, vi har redan varit i studion ytterligare en gång så de kan komma någon gång, vi har snackat om det mycket faktiskt.

FOTO: TT/ Eero Hannukainen

Annons