LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Trots nekade romansen – därför är Liamoo och Hanna Ferm intima

09 mar, 2019 
AvStina Dahlgren
Liam och Hanna Ferm berättar sanningen om kärleken i melodifestivalen
Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen och Hanna Ferm förnekar romansryktet, men fortsätter att vara närgångna med varandra. Nu förklarar de varför.
Annons

Förra året tävlade Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen, 21, i Melodifestivalen med låten Last breath och kom på en sjätteplats. I år tog han med sig Hanna Ferm, 18, och de är nu ett av de favorittippade bidragen med sin låt Hold you.

Ända sedan de två sjöng ihop för första gången i Idol 2017 har det spekulerats i om det är mer än bara vänskap mellan dem. De har båda två förnekat det flera gånger, och strax innan Melodifestivalen drog igång berättade Liam att han hade träffat någon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har någon där hemma, sa han när Hänt träffade honom på Elle-galan.

Liam och Hannas vändning i Melodifestivalen

Trots det har romansryktet mellan Liam och Hanna envist hängt sig kvar. Under deras första framträdande i deltävling två slog det gnistor om paret på scenen, något deras följare och fans inte var sena med att snappa upp.

På alla event och fester runt omkring Melodifestivalen syns de ständigt hand i hand. De håller om varandra och kramas så fort de får tillfälle. Efter fredagens publikrepetition på Friends arena vägrade de plötsligt att svara på frågor om deras privatliv.

Annons

– Det har blivit väldigt mycket frågor och vi vill inte fokusera på det. Det blir fel fokus, säger Hanna.

Hanna Ferm ryter ifrån

En del tror att Liam och Hanna har spelat på romansen mellan dem för att skapa publicitet, men det slår Hanna ifrån sig.

– Vi har sagt att vi är väldigt nära vänner, och vi håller hand och vi kramas. Det är inget spel för något. Det bara är så, säger hon.

Men om ni nu är trötta på romansryktet, varför fortsätter ni att vara så närgångna med varandra?

– För att vi vill stötta varandra. Hade inte du velat göra det också? Om du ska stå inför ett fullt Friends arena, du har en person bredvid dig som ska göra exakt samma sak som du är väldigt nära. Då vill man ta in de här stunderna tillsammans. Vi har aldrig försökt att lura någon på något sätt, säger Hanna.

FOTO: TT

Annons