Li Pamp har fyra barn – så ser äldsta sonen Erik ut

Li Pamp och sonen Erik.

Instagram, Karin Törnblom/TT
Li Pamp och tagit över rollen som antikexpert i TV4:s Bytt är bytt.
Hon har också fyra söner: Erik, Daniel, Michael och Adam.
Så ser äldsta sonen ut.

Den här säsongen av TV4:s Bytt är bytt är något annorlunda jämfört med tidigare år. Anledningen är att den populära antikexperten Karin Laserow inte är med, utan ersatts av den välmeriterade Li Pamp som alltså får vara Renée Nybergs högra hand.

Karin Laserow var som bekant tvungen att ställa in sin medverkan på grund av coronapandemin.

– Livet går inte i repris men det gör Bytt är bytt! Och nu går faktiskt programmet i repris varje lördag! Det kan man alltid spola tillbaka, men livet kan man inte få tillbaka, sa hon under ett samtal med Hänt tidigare.

Li Pamp, som tidigare varit programledare för Antikdeckarna och Antikmagasinet samt expert i Antikrundan, Go’kväll och Nordiska rum. Hon har också hunnit bli varm i Bytt är bytt-kläderna. I kvälls sänds nämligen säsongens femte avsnitt.

Li Pamp

Likheten med Renée Nyberg

Innan hon tog på sig jobbet som antikexpert där hade hon koll på programmet. I ett pressmeddelande när hon presenterades sa hon så här:

– Jag har genom åren sneglat på Bytt är bytt – det är ett fantastiskt program som folkbildar och underhåller på samma gång. Och det känns jätteroligt att ha fått möjligheten att axla rollen som antikexpert den här säsongen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

En sak som roat tv-tittarna den här säsongen är Li Pamp och Renée Nyberg är ganska lika varandra. Det har de båda skämtat om både i programmet och utanför.

– Jag känner igen mig själv när jag ser dig. Vi är lite lika ja… Det kan vi konstatera. Jag undrar, vi kanske behöver göra något så dem kan känna skillnad på oss där hemma., sade programledaren i säsongspremiären och skojade om att Li Pamp borde byta frisyr.

Här är äldsta sonen Erik

Li Pamp kommer ursprungligen från Bjärred i Skåne och bor nu i Stockholm. På hennes Instagramkonto kan man ibland se hennes fyra barn: Erik, Daniel, Michael och Adam. Häromdagen fylldes äldsta sonen Erik 19 år – något som mamman glatt delade med sig av.

”Grattis älskade E. Idag är det 19 år sedan du såg dagens ljus och jag blev mamma för alltid. Omåttligt stolt är jag”, skrev hon.

Kommentarsfältet svämmar över av grattishälsningar, och hennes vänner och följare verkar tycka att Li Pamp inte bara är lik sin Bytt är bytt-kollega.

”Där kan du inte svära dig fri... ni är otroligt lika”, skriver en person.

”Grattis E! Du är lika vacker som din mamma”, skriver en annan.

”Vacker mamma, vacker son”, skriver en tredje.

Läs också: Allt du vill veta om nya Bytt är bytt-profilen Li Pamp