LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Let's dance-Tobias sorg efter dödsfallet – berättar om kärleksrelationen: "Är ofattbart"

21 feb, 2024 
För 20 år sedan lärde Let's dance-Tobias känna proffsdansaren Robin och de blev kära.
Nu är Robin död och sorgen är total.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Barnmorskans råd till Charlotte Kalla under graviditetenBrand logo
Barnmorskans råd till Charlotte Kalla under graviditeten

Det var under tisdagen som den förskräckliga nyheten kom om att den brittiske proffsdansaren Robin Windsor gått bort. Han blev 44 år gammal.

Han var otroligt omtyckt av allt och alla och hans bortgång har verkligen berört på olika håll. Speciellt bland svenska Let's dance-profiler, som alla älskade honom och hans fantastiska energi.

Dermot Clemenger och Malin Watson har tidigare uttryckt sin stora sorg efter Robin, som dansade tillsammans med dem i dansgruppen Burn the floor.

Tobias Karlssons sorg efter exets död

En annan som dansade med gruppen var Tobias Karlsson, 46. Han hade även ett speciellt band till Robin eftersom de varit i en kärleksrelation.

”År 2004 började jag med den fantastiska dansgruppen Burn the floor i Sydney. Första rep-dagen fick jag se varför det är en så fantastisk dansgrupp, när jag såg Robin Windor för första gången.”, skriver Tobias och berättar om kärleken:

Annons

”Den här talangfulla och extremt snygga kille gjorde att mitt hjärta hoppade över ett slag varje gång våra ögon möttes i spegeln. Kärlek vid första ögonkastet.”

Det slutade med att Tobias och Robin gick på en dejt och efter det var de oskiljaktiga.

”Vi sa inte ett ord till varandra på tre dagar, förrän någon tjej sa "ge upp, gå bara på en dejt, ni båda kan ju inte sluta prata om varandra". Och då gjorde vi det.”, skriver Tobias och fortsätter:

”Våran första dejt var på Robins hotelrum och vi kollade på The 40 year old virgin. Efter den dejten gick jag aldrig tillbaka till mitt eget rum. Det var nog ett av de lyckligaste åren i mitt liv. Att dela dansglädjen tillsammans med Robin var fantastiskt.”

Tobias Karlsson om sorgen: ”Vi var så kära”

I en ny intervju med QX berättar Tobias hur han fick reda på Robins otroligt sorgliga bortgång.

Annons

– En av våra gemensamma vänner ringde mig imorse. Jag har inte sett honom sedan före pandemin. Vi har haft lite sporadisk kontakt på sociala medier. Men för tjugo år sedan hade vi en väldigt fin kärleksrelation. Det är ofattbart att han försvann från jorden så tidigt, säger han till tidningen.

Tobias kommer minnas Robin med otrolig värme och kärlek.

”Vi spelade i Australien och turnerade i Japan och vi var så kära. Jag vet att Robin har haft det tufft i livet och det är en enorm sorg den här morgonen när jag fick veta att han lämnat oss. Du var en så starkt lysande stjärna i så många människors ögon. Och ditt skratt var så medryckande. Massa, massa kärlek kära Robin och må du vila i frid.”, skriver han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons