LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ann Wilson och Dermot Clemenger i sorg efter dödsfallet

20 feb, 2024 
Sorgen är total bland alla som fick jobba med proffsdansaren Robin Windsor.
Nu uttalar sig Dermot Clemenger och Malin Watson om sorgen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Gunilla Perssons dotter Erika upp på Melodifestivalens efterfestBrand logo
Här dyker Gunilla Perssons dotter Erika upp på Melodifestivalens efterfest

Let's dance ligger på paus, men enligt jurymedlemmen Tony Irving, 57, kommer programmet återupptas igen nästa år.

Tony Irving har varit juryordförande ända sedan programmet drog igång år 2006. Under årens lopp har han haft lite olika kollegor vid sin sida, men de senaste åren har han jobbat ihop med domarna Ann Wilson, 55, och Dermot Clemenger, 50.

Men nu har ett dödsfall skakat Let's dance-profilerna. Både Dermot och proffsdansaren Malin Watson, 51, har uttalat sig om sorgen.

Proffsdansaren död – nu uttalar sig Dermot och Malin

Det är proffsdansaren Robin Windsor som nu lämnat oss. Han var proffsdansare i den brittiska versionen av Let's dance (Strictly Come Dancing). Han blev 44 år gammal.

”Jag är extremt ledsen över att vakna upp till nyheten att min "Burn the floor college och vän Robin Windsor har gått bort.”, skriver Dermot Clemenger och fortsätter:

Annons

”Vi skrattade åt massa privata och roliga saker som hände. Robin var så varm och brydde sig alltid om sina vänner och kollegor. Han kommer verkligen bli saknad av hela "Burn The Floor"-familjen, sina danskollegor värden över och såklart hans familj och alla som hade nöjet att få träffa denna vackra man. Jag beklagar djupt och mina tankar går till Robins familj i denna tragiska tid. RIP Bobby”

Även proffsdansaren Malin Watson fick äran att lära känna Robin och även för henne är nu sorgen total.

”Turnerat världen runt med denna genomgående vackra själ. Att jag har lart känna Robin Windsor är att ha älskat honom. Alltid snäll, omtänksam och inkluderande och hjärtat av våran "Burn the floor"-familj. Kan inte förstå att du inte längre finns med oss. Må du vila i frid. Du kommer leva vidare i våra hjärtan för alltid.”, skriver Malin.

Även BBC skriver om Robins bortgång. Det var i ett inlägg från produktionsbolaget Sisco Entertainment som de med "tunga hjärtan" annonserade hans död.

FOTO: Andreas Bardell/TT, Karin Törnblom/TT

Annons