”Let’s dance”-stjärnan om mardrömmarna under graviditeten: ”Jättehemskt”

Proffsdansaren Cecilia Ehrling Danermark väntar sitt första barn med maken Fredrik Danermark. Men graviditeten går inte riktigt som planerat. Vid ett flertal tillfällen har hon drabbats av sömnsvårigheter – men inte nog med det. Hon har även drömt hemska mardrömmar på senaste tiden.

I vår ska Cecilia Ehrling Danermark, 33, ska bli mamma för första gången i sitt liv. Nyheten om att ”Cissi” och hennes man Fredrik Danemark skulle bli föräldrar kom i höstas, något hon då valde att berätta på sin Instagram:

”I vår blir vi tre!”, skrev hon intill en bild på sig och maken.

Till Hänt berättade hon även om lyckan:

– Det känns fantastiskt och jag kan inte fatta det ännu!

Men även om Cecilia ser fram emot det nya tillskottet i familjen, som beräknas anlända lagom till våren, så har det inte varit helt smärtfritt. På sin blogg skriver hon nu om sina svåra sömnsvårigheter hon drabbats av:

”Den senaste tiden har jag haft ganska svårt att sova. Även om jag är supertrött när jag går och lägger mig så kan jag till en början ändå inte somna. När jag väl somnat så drömmer jag mycket mer än vanligt och jag kommer ihåg drömmarna mycket oftare än innan jag blev gravid”, skriver hon och berättar samtidigt om sina drömmar:

”Det är alltifrån jätteroliga och bra drömmar, till riktiga mardrömmar! Häromnatten drömde jag att någon sprättade upp min mage för att ta mitt barn. Det var jättehemskt”, skriver hon på sin blogg.

Men det är inte bara mardrömmar dansaren har. Den inkluderar även andra kända offentliga personer.

”En annan dröm jag hade bara för några dagar sen var att vi kommit överens med Camilla Läckberg, 43, och Simon Sköld, 30, om att flytta ihop med dem och bo i någon form av kollektiv. Men, när vi väl skulle flytta fick jag kalla fötter och ville inte alls bo i något kollektiv med dem! Jag hade sådan ångset över att behöva ringa till Camilla och berätta att jag ångrat mig så Freddan fick ta det samtalet”, skriver hon och fortsätter:

”Behöver jag säga att när Freddan, ja i verkligheten alltså, berättade för Camilla om min dröm så skrattades det riktigt ordentligt. Haha! Oftast drömmer jag roliga och bra saker men inte alltid. Det kan vara att någon kommer och tar mitt barn eller att något annat hemskt händer när jag har hand om barnet”, avslutar hon.

Cecilia Ehrling sågs senast dansa runt tillsammans med Anders Öfvergård i ”Let's Dance”. Nu är det däremot slutdansat på ett tag.

Fredrik Danermark och Cecilia Ehrling fick veta att de skulle bli föräldrar i våras.

Nu väntar paret med spänning inför nedkomsten. 

Foto: IBL, Instagram

LÄS OCKSÅ: Cecilia Ehrling har gift sig: ”Jag älskar dig!”

LÄS OCKSÅ: Let’s Dance-Cecilia gravid – avslöjar sanningen om bilden

SENASTE NYTT!