let's dance

Let's dance-profilen Jonathan Näslund bekräftar bebislyckan

Let's dance

Det var i höstas som vi möttes av den fantastiska nyheten att Let's dance-profilen Jonathan Näslund och hans flickvän Oksanna väntade sitt tredje barn.
Under nyårshelgen fick de äntligen träffa sin lilla prinsessa.
Carin da Silva om Let's dance: "Saknar det inte”
0:23

Efter reklamen: Carin da Silva om Let's dance: "Saknar det inte”

(0:23)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonathan Näslund är en välkänd proffsdansare från succéprogrammet Let's dance. I senaste säsongen dansade han och Marie Mandelmann hela vägen till semifinal mot Filip Dikmen och Linn Hegdal. Men tyvärr räckte det inte hela vägen och de fall på målsnöret. I finalen var det sedan Eric Saade och Katja Luann som tog hem dansskon.

Jonathan Näslund började dansa när han var 11 år och har vunnit 14 SM-medaljer och 6 SM-guld. Det är inte bara karriären som går bra för dansaren, familjelivet rullar på lika bra. Jonathan är idag gift med Oksanna Näslund och de driver tillsammans dansskolan Dance factory.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Jonathan Näslund bekräftar bebislyckan med flickvännen

I fjol kunde vi mötas av nyheten att familjen väntade tillökning i familjen. Jonathan tog till Instagram för att dela med sig av bebislyckan. På bilden kunde vi se dansaren tillsammans med Oksanna och deras två barn Olivia och Charles.

I ett meddelande till Hänt beskrev Jonathan att året därpå kändes som en dröm:

”Känns som en dröm. Har alltid velat ha en stor familj och nu är det verkligen huset fullt. Är beräknad på nyårsafton så får se om det blir ett gott slut eller gott nytt”.

Jonathan Näslunds nya familjelycka – visar upp dottern

Nu har familjen äntligen fått träffa sin lilla prinsessa. I ett inlägg på Instagram berättar Jonathan om den glädjande nyheten – som skedde under nyårshelgen.

”Blev ett magiskt slut på 2022! Vår efterlängtade lilla prinsessa har äntligen kommit. Är så tacksam över att få uppleva allt det här en tredje gång! Tack till världens bästa fru som återigen varit fantastisk!”, skriver han.

Flera följare uttrycker även sin glädje och lycka över det nya tillskottet.

”Så himla härligt att höra!! Stort stort GRATTIS till hela familjen!!”

”Men ååå vad underbart! Grattis!!”

”Åh så underbart! Stort grattis till hela familjen”

Vi på Hänt skickar ett stort grattis till hela familjen!

När Hänt når Jonathan berättar han om glädjen.

”Det är helt fantastiskt! Har verkligen den mysigaste tiden just nu. Hela familjen är hemma och bebisgosar dygnet runt. ”,skriver han i ett meddelande på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN