TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Let's Dance-parets lycka efter ultraljudet: ”Wow”

20 nov, 2017 
AvHanna Svärd
I oktober avslöjade Let's Dance-paret Jonathan Näslund och Oksana Spichak att de väntar barn. Nu avslöjar paret nästa detalj efter att ha varit på ultraljud.
Annons

I oktober avslöjade Let’s Dance-paret Jonathan Näslund, 31, och Oksana Spichak, 29, att de väntar barn. Paret har redan dottern Olivia, 2, som nu ska bli storasyster. Oksana har inte varit med i Let’s Dance sedan 2013 då hon tävlade med Robinson-Robban, medan Jonathan i våras dansade tillsammans med Ellen Bergström, 28. Efter årets säsong av TV4:s tittarsuccé har han varit pappaledig, och efter att paret gick ut med gravidbeskedet berättade Jonathan Näslund om känslorna inför att bli tvåbarnsfar.

– Det känns helt fantastiskt! Jag var pappaledig efter ”Let’s dance” i våras och känner att jag kommit in i papparollen. Det ska bli jättekul, sa han då till Hänt.

Och nu kommer nästa besked om familjens nya tillskott. I ett inlägg som Oksana publicerat på Instagram, visar hon upp ett kuvert som innehåller svaret på om det blir en pojke eller flicka.

”Idag har vi varit på ultraljud, så mysigt att får se vår lilla bebis, i det här kuvertet står det om Olivia ska få en lillasyster eller lillebror”, skriver hon intill bilden som publicerades för några dagar sen.

Annons

Och i ett senare inlägg berättar hon vilket kön det är på barnet. Efter att ha varit på ultraljud, avslöjar paret att det blir en pojke.

“Wow vilken kväll. Om allt går bra så får Livi en lillebror i april”, berättar Oksana Spichak i ett Instagram-inlägg där paret håller i en tårtbit med ljusblå fyllning.

Och även Jonathan har med samma bild delat med sig av beskedet på Instagram.

”Om allt går bra så får Olivia en lillebror i april”. skriver han.

Bebisen är beräknad till april nästa år.

Foto: Instagram, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons