Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let's dance-Margaux Dietz talar ut om graviditeten: "Var inte planerat"

23 mar, 2018 
Malin Ljung
När Margaux Dietz upptäckte att hon och pojkvännen väntade barn fick hon en "hoppsan"-känsla. För sonen Arnold var nämligen allt annat än planerad.
Annons

På fredagskvällen gör en av Sveriges största Youtube-profiler, Margaux Dietz, 27, entré i TV4. Då ska hon nämligen delta i Let’s dance 2018 tillsammans med danspartnern Alexander Svanberg.

Redan när hon presenterades som en av deltagarna i årets säsong var Margaux tydlig med att hon går all in i utmaningen att behärska dans:

– Vi ska dansa i Let’s dance, och vi ska vinna, säger hon i ett klipp på TV4:s Youtube.

Margaux slog igenom för svenska folket när hon delade sin förlossningsfilm från födseln av sonen Arnold,  nu 9 månader gammal, på Youtube. I dagsläget har filmen över en halv miljon visningar och dagligen följer närmare 130 000 personer Margaux via hennes Youtube-kanal. I en intervju med Nyheter 24 berättar 27-åringen att det var en ren slump att hon ens började med Youtube.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skulle testa att inte jobba alls ett tag och så startade jag upp en blogg för att visa hur det skulle gå till på vägen till nästa jobb. Sen började jag med Youtube och visade min förlossningsvideo som exploderade, berättar Margaux.

Annons

Att hon och pojkvännen Jacob Liebermann skulle skaffa barn var inte planerat. Istället kom pluset på stickan som en överraskning.

– Det var inte planerat, det var mer oj hoppsan jag är gravid. Det var många vändor fram och tillbaka hur vi skulle göra men jag är så glad att vi bestämde att behålla Arnold.

Idag har Margaux Dietz sin blogg på sajten Elle och Hänt önskar henne och Alexander all lycka till i Let’s dance!

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018: 

FOTO: Ibl

 

 

Annons