"Lets Dance"-Elisa Lindströms berättar om förlovningen

Elisa och Markus förlovade sig i Thailand i januari.

Hon har skakat loss på dansgolvet i “Let’s Dance” och gjort succé, privat går det också bra för dansbandsdrottningen Elisa Lindström, 24. Förrförra fredagen kom hon tvåa med partnern Yvo Eussen och när hon intervjuades visade hon upp sin ring på vänster hand.

Det var i januari som Elisa och kärleken Markus Frykén, 24, var på kärlekssemester i Thailand när han plötsligt gick ned på knä och ställde den stora frågan. Exakt hur frieriet gick till vill hon inte avslöja.

– Det är lite hemligt. Det var lugnt och skönt. Vi var ensamma. Inget stort utan bara vi två, sa hon i “Let’s Dance”.

Markus drog en vals för Elisa under kärleksresan i Thailand. Foto: IBL

Markus drog en vals för Elisa under kärleksresan i Thailand. Foto: IBL

Sångerskan slog igenom i “Dansbandskampen” 2010 med bandet Elisa’s, där Markus är gitarrist. De två träffades för åtta år sedan i gymnasiet i Skaraborg men blev ett par för fem år sedan. Sedan 2016 har deras dansband tagit en paus och paret försöker satsa på sina solokarriärer. När bröllopsklockorna ringer är fortfarande oklart.

– Vi har inte bestämt något än. Inte till sommaren iallafall, det är så mycket med “Let’s Dance” nu haha, säger Elisa.

Hösten 2014 lämnade Elisa och Markus Skövde för storstadslivet i Stockholm. Paret bor nu i en 50 kvadratmeter stor lägenhet i trendiga området Sibirien i Vasastan.

– Vi trivs jättebra! Det är lättare att vara ledig på vardagarna i Stockholm. Sen har vi hittat några favoritställen. Bland annat vår italienska kvarterskrog som vi gillar mycket och som är lite som vårt andra vardagsrum, sa de tidigare till Hänt Extra.

SENASTE NYTT!