TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Let's dance"-deltagaren i stort blodkaos – mitt under repetitionerna: "Förnedrande"

21 mar, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Gustaf Hammarsten råkade ut för en blodig olycka under repet inför premiären av Let's Dance 2018.
Annons

På fredag är det premiär för den 13:de säsongen av Let’s Dance och det är ett starkt gäng i starten. Som vanligt är det en salig blandning av svenska kända ansikten med artister, skådespelare, idrottare och youtubers. En av de som ska pröva lyckan i danstävlingen är skådespelaren Gustaf Hammarsten, 50, han är peppad på den kommande säsongen och berättade att hans största utmaning var att få koll på hållningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är ju en hösäck, att strama upp mig och få den där tonen det blir en utmaning. Jag är nog bättre på att släppa lös, säger han på Let’s Dance Instagram.

Men det dröjde inte ens till första avsnittet innan han stötte på sitt första hinder. Gustaf är sjuk inför premiären och under kamera-repet hade blev det bokstavligen blodigt. På programmets Instagram visar han upp olyckan.

– Hej nu har vi kört första kamerarepet, jag har ju naturligtvis fått bihåleinflammation och började blöda ur näsan varpå Jasmine hade en tampong som jag fick köra upp i näsan, säger han i på Instastories.

Annons

Att han blödde och fick stoppa en tampong i näsan var dock inte allt. Kamera-teamet hade även lyckats fånga allting så förmodligen är detta någonting som kommer att dyka upp i premiären på fredag.

–Och det fångades på film, en ganska förnedrande start tycker jag på Let’s Dance men det gick bra, avslutar han.

Här är alla deltagare i Let’s Dance 2018:

Samir & Viktor: “DÄRFÖR SPLITTRADES VI”

https://www.youtube.com/watch?v=b97thmfxrmU&t=30s

Foto: IBL

Annons