LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let’s dance-Daniel da Silva försvann helt –orden om separationen

24 maj, 2023 
DANIEL DA SILVA, CAROLINA GYNNING
Daniel da Silva gjorde succé i Let's dance förr om åren men nu har det gått ett bra tag sedan dess att vi fick se honom i tv-rutan senast.
Nu dyker han upp igen och berättar samtidigt om en tuff separation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejtenBrand logo
Lasseman om första mötet med kärleken Therese – berättar om misslyckade dejten

Det har blivit dags för semifinal i Sveriges mästerkock VIP. Det betyder att det bara är tre tappra kändisar kvar som kämpar om den prestigefulla titeln som Sveriges mästerkock 2023.

De tre som är kvar i leken i semifinalen är Carin da Silva, Simon Sköld och Mons Kallentoft, men efter kvällens semi blev det Mons som fick lämna tävlingen.

– Jag blir lite sur på mig själv för jag stupade ju precis vid mitt mål, som var en finalplats. Men jag har tagit mig långt, varit med i alla programmen och sådär. Men jag är inte helt nöjd, det kan jag verkligen inte säga, sa Mons i programmet när han fick lämna tillbaka sitt förkläde.

Daniel da Silva försvann från rampljuset

Nästa onsdag smäller det, då får vi se vem det blir av Carin eller Simon som kammar hem hela kalaset. Båda två är minst sagt värdiga vinnare efter deras prestationer så här långt och i kvällens program bjöd ju Carin på en riktig dunder-rätt.

Annons

Rätten var inget mindre än oxfilé, något som önskades av hennes bror Daniel da Silva. Precis som syster Carin så är Daniel en riktig fena på att dansa och har även han varit proffsdansare i Let's dance. Men de senaste åren har han lyst med sin frånvaro.

Daniel deltog i Let's dance mellan åren 2006-2010 och han dansade med kändisar som Carolina Gynning, Erica Johansson, Linda Lampenius, Magdalena Graaf och Elin Kling.

Daniel da Silva om separationen från hustrun

Sedan dess har Daniel lyst med sin frånvaro i tv-rutan, men nu gör han alltså comeback då han syns i Mästerkocken!

I samband med tv-comebacken kan Daniel också avslöja att han och hustrun faktiskt varit separerade men att de hittade tillbaka till varandra ”tack vare Carins mat”, säger han med glimten i ögat.

– Hej Carin, det var brorsan här. Nu har jag fått uppdraget att önska en maträtt, då kom jag och tänka på en rätt som du bjöd på nyår. Du bjöd in mig och min fru, som vid tillfället faktiskt hade separerat och det kanske var, lite på grund av den maträtten faktiskt, som vi hittade tillbaka till varandra, säger han i programmet och tillägger:

– Då bjöd du på oxfilé och Madeira-sås, så jag skulle jättegärna vilja att du lagar just det. Hej då!

Hänt har sökt Daniel för en kommentar.

SVERIGES MÄSTERKOCK VIP 2023

FOTO: TV4

Annons