hänt exklusivt

Let's dance-Cecilia Ehrling i tårar efter händelsen med Markoolio

Markoolio och Cissi

Let's dance-profilen Cecilia Ehrling krockade rejält med Markoolio.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om svårigheterna under tiden hon dansade med artisten i TV4-programmet.
– Det var lite kämpigt där, säger Cecilia till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det visste du inte om Smash Into Pieces
0:47

Efter reklamen: Det visste du inte om Smash Into Pieces

(0:47)

Slå på ljud

Cecilia Ehrling, 38, är i mars aktuell med ännu en säsong av Let's dance. Hon är en av dansarna som varit med med sedan början av programmet och har flera vinster i bagaget.

En av gångerna som Cissi som hon även kallas, kammat hem dansskon var 2013. Då dansade hon med Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48. Duon har däremot ingen direkt kontakt idag.

– Nej faktiskt inte. Det är faktiskt ingen av de jag har vunnit med som jag har kontakt med, säger Cissi i en intervju med Hänt.

Varför tror du det är så?

– Jag vet inte, det är så olika saker. Nu var sista 2015 men det beror väl lite på vart man är i livet och så.

Cecilia Ehrling om tiden med Markoolio i Let's dance

Markoolio har på senast haft en stor succé med sitt program Marko & Irma där tittarna har fått se Marko och hans mamma Irma Lehtosalo, 67, bygga hus. Programmet är däremot inget som Cissi har sett.

– Jag har inte sett det men jag har förstått att det är värsta succén. Jag måste kolla på det, jag vet ju att han är extremt rolig. Jag vet att vi dansade en dans till henne i Let's dance. Det var Arjas låt Jag vill tacka livet. Den tillägnade han till mamma Irma, säger Cissi.

Let's dance-profilen i tårar efter händelsen med Markoolio

Även om Marko och Cissi kammade hem en glassko tillsammans så var tiden ihop inte bara glad och härlig. Cissi fick nämligen ryta ifrån ordentligt för att få pli på Marko.

– Han har ju lite myror i brallan och är lite överallt. Han stukade även foten under säsongen så det var lite kämpigt där. Det var motigt ibland.

Jag tror jag läst något om att du grät någon gång också?

– Någongång ja. Jag blev irriterad på honom för han inte gjorde som jag sa. Men sen sa jag om du gör som jag säger kan det här bli riktigt bra. Jag såg att han hade potential. Han var duktig och så där men han är inte van att hålla på med strukturerad dans utan han är van att lattja och skojdansa på scenen. Det var något helt annat, han tyckte det var lite för seriöst. Han är ju en person med mycket energi och show.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN