ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Aron Andersson till sjukhus – Jasmine bryter tystnaden om händelsen

24 okt, 2022 
ARON ANDERSSON, JASMINE TAKACS
Aron och Jasmine gjorde succé i Let's dance 2022 och efter det har framgångarna gått som på räls. Men nu kommer ett bakslag för Aron och han tvingades akut uppsöka sjukhus.
Annons
Aron och Jasmine om resan till USA tillsammans efter Let's danceBrand logo
Aron och Jasmine om resan till USA tillsammans efter Let's dance

Äventyraren Aron Andersson, 34, är ikonisk på många sätt och vis. Han är bland annat den första rullstolsburne personen att ställa upp i Let's dance. Men framför allt är han känd för att han bestigit Sveriges högsta berg Kebnekaise – i rullstol! Han nådde toppen klockan 15.00 den 1 augusti 2013.

Sedan dess har Aron fortsatt med alla äventyr och i våras tog han sig an att dansa i Let's dance! Tillsammans med danspartnern Jasmine Takács, 35, landade han på en fjärde plats i tävlingen.

Aron och Jasmine kom varandra väldigt nära under tävlingens gång och i somras flög de över Atlanten för att uppträda med sin dans i USA.

– Ja det känns ju fantastiskt att få åka dit och dansa på en stor gala i USA liksom, det hade man ju inte förväntat sig så att, kanske att man kan titulera sig proffsdansare nu, sa Aron då till Hänt.

Annons

Arons relation till Jasmine – efter Let's dance

Sedan dess har Aron och Jasmine kört på med sina olika projekt. Aron hoppar mycket fallskärm och Jasmine jobbar med sin dansshow Dance the night away. Något annat som också hänt sedan Let's dance är att Jasmine blivit singel.

Aron berättade nyligen för Hänt om hur deras relation ser ut idag.

– Ja, vi är jättebra kompisar. Just nu är hon i Dubai. Hon hade pojkvän när vi var med i Let's dance, men nu är hon faktiskt singel. Så alla killar som är sugna på Jasmine: skicka ett meddelande till henne, sa Aron då.

Jasmine Takács stöd till Aron efter händelsen

Något som kännetecknar äkta vänskap är när man ställer upp för varandra i vått och torrt. Nu kan Aron meddela att han tyvärr skadat foten – efter troligtvis en tupplur på fallskärmsklubben. Nu visar Jasmine upp sitt stora stöd – när Aron berättar om det hela på Instagram.

Annons

”Ibland blir det inte som man tänkt sig! När jag skulle duscha i morse märkte jag att jag hade några riktigt stora och elaka sår på min vänstra fot. Sår som jag inte hade känt av och inte hade någon aning om hur jag lyckats få. Efter lite detektivarbete kom jag till slutsatsen att jag måste ha sovit en stund med foten mot elementet i lördags på fallskärmsklubben.”, skriver Aron och fortsätter:

”Jag har alltså lagt foten på ett riktigt varmt element utan att känna det… det här är en sån sak som är jäkligt jobbig med att sitta i rullstol som man inte tänker på från början. Att det är så lätt att skada sig när man inte har någon känsel. 99% av alla dagar är jag glad och tacksam för mitt liv men just idag är en sån dag när jag är ganska less på att sitta i rullstol… Vill avsluta med att tacka svensk sjukvård för toppenfin behandling idag och omplåstring ni är bäst!”

I kommentarsfältet kryllar det av kärleksfulla hälsningar och givetvis har även Jasmine skickat styrkekramar.

Annons

”Men ush stackars vännen hoppas det läker fort och du får köra isterapi och sova i kyla nästa gång så du inte skadar dig igen. Glöm inte att du är fantastiskt.”, skriver Jasmine till Aron.

I ett meddelande till Hänt skriver Aron att detta är en relativt allvarlig sak på grund av den långa läktiden.

”För mig blir en sån här grej ganska allvarlig då mina fötter tar långt tid att läka. Såret är också infekterat och jag har fått antibiotika för att påskynda läkningen. Hoppas det ska vara bättre inom en månad.”

FOTO: Hänt, Karin Törnblom/TT

Annons