LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let's dance-Hampus Hedström ställer in – egna orden: ”På is just nu”

26 maj, 2023 
Hampus och Ines
Hampus Hedström är en av finalisterna i Let's dance 2023.
Nu bekräftar han beslutet han har fattat gällande att ställa in nästan alla sin projekt under våren.
– Det är lagt på is just nu, säger Hampus till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem vinner Let's Dance 2023?Brand logo
Vem vinner Let's Dance 2023?

Hampus Hedström, 26, har tagit sig hela vägen till finalen av Let's dance 2023. Tillsammans med proffsdansaren Ines Stefanescu, 22, har Hampus gång på gång imponerat på tittarna med sina danskunskaper.

Under lördagskvällen står det mellan Hampus och Charlotte Kalla, 35.

Hampus Hedström tvingas ställa in – beslutet för att kunna medverka

Det var en självklarhet för Hampus att tacka ja till programmet men medverkan innebar även uppoffringar. Redan under programmets pressdag var hans schema nästintill nollat för att Let's dance skulle kunna ta upp hela hans tid.

– All stand up och den gamla Youtube-showen tänkte jag säga, det är på is just nu. Så det enda som körs är podden, säger Hampus till Hänt.

Annons

Att han skulle ta sig hela vägen till finalen är inget han hade väntat sig.

– Det är så konstigt. När man gick in i det här tänkte man ju inte jag ska till final. Det var bara hålla mig kvar vecka för vecka, nu står vi här i en final och får göra en vecka till. Vi fick göra hela säsongen och så sjukt att det bara ska vara slut på lördag, hela den här resan som man har levt i under fyra månaders tid.

Han fortsätter:

– Jag trodde bara jag skulle gå in, göra ett tv-program och sen åka ut men nu blev det hela resan.

Tony Irvings känga till Charlotte Kalla: ”Skidåkare kommer långt på grund av popularitet”

Nu återstår det att se vem av Hampus och Charlotte det är som kammar hem glasskon. Juryns ordförande Tony Irving har sedan tidigare gjort det klart att han tycker Charlotte röstats vidare på grund av popularitet, inte på grund av att hon varit den bästa dansaren.

Annons

– Det har vi sett med alla skidåkare som Wassberg och Stenmark. Stenmark vann ju till och med fast att han dansade sämst av alla. Så vi ser att skidåkare kommer långt på grund av popularitet, men inte nödvändigtvis behöver vara lika bra som alla andra, sa Tony till Hänt och fortsatte:

– Nu är ju Charlotte Kalla bra, hon är bättre än Ingmar Stenmark. Så om man tittar på Charlotte och Ingmar så är hon överlägset bättre än honom. Så jag tror att det bara är det här syndromet att svenskarna älskar sina skidåkare. Det är som engelsmännen har sina cricket-spelare, svenskarna har sina skidåkare.

FOTO: TT

Annons