TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Leonora Vilhelmssons kärlekslycka i nya relationen

04 nov, 2019 
Leonora Vilhelmsson
Leonora Vilhelmsson har hittat kärleken.
I ett inlägg på sin blogg berättar Bonde söker fru-profilen om den nya relationen.
– Det är vackert och det känns så självklart, skriver hon.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Skogsbonden Leonora Vilhelmsson, 42, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Bonde söker fru. I programmet föll hon pladask för en av sina brevskrivare och valde därför att avbryta inspelningen för att istället fokusera på den nya relationen. Men förhållandet blev inte långvarigt och sedan dess har det gått upp och ner i Leonora Vilhelmssons kärleksliv.

I oktober avslöjade TV4-profilen att hon träffat en väldigt speciell person. Trots att Leonora och den ännu mystiska kvinnan har dejtat en längre tid är de ännu inte tillsammans – något Leonora förklarade i ett inlägg på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har förstått att det är helt okej att dejta en längre tid utan att bli ett par. Det är ett fint uppvak. Att man ses när man vill och har roligt tillsammans är betydligt viktigare än att sätta en etikett på relationen om att man är ett par”, skrev hon för ett par veckor sedan.

Även om Leonora och hennes nya kärlek inte är ett par ännu verkar det som att hon är säker på att hon har träffat rätt.

Annons

”I min nya relation så finns det inga löften, inga krav. Det behövs inte. Vi vill vara med varandra och det är det som är det viktiga”.

Leonora Vilhelmssons känslosamma kärlekshyllning

I ett nytt inlägg på sin blogg väljer Leonora Vilhelmsson att återigen öppna upp sig om relationen. Hon skriver bland annat att kvinnan hon dejtar tar fram det bästa ur henne.

”Jag vet inte vad det beror på och jag har lovat att inte överanalysera allting. Men ibland är det svårt”, skriver hon.

Leonora berättar vidare att hon och kvinnan hon dejtar är väldigt olika, men Bonde söker fru-profilen väljer att se likheterna istället.

”Det spelar ingen roll i vårt fall. Redan nu har jag upplevt ett antal gånger att när någon av oss ser något i en nyans av mörkt kommer den andra med ljus. Jag vet inte varför det blir så men det är otroligt vackert. Att stärka varandra i svagheten är nog det vackraste som finns och det kommer så självklart”.

Leonora Vilhelmsson verkar nu vara fast besluten om att relationen är värd att satsa på.

”Att jag träffat en kvinna som jag kan skratta hejdlöst med lika självklart som att hon torkar bort en tår på min kind. Det är vackert och det känns så självklart”, skriver Leonora Vilhelmsson och fortsätter sedan:

”Allt är så enkelt. Jag är jag, hon är hon och vi är vi, svårare än så är det inte. Det är nog så här det ska vara va?”

FOTO: Stefan Nilsson / TT, Instagram

Annons