Leonora Vilhelmsson bekräftar nya relationen

Leonora Vilhelmsson i Bonde söker fru

Leonora Vilhelmsson har tidigare berättat för sina följare att hon dejtar en kvinna hon tycker väldigt mycket om.
Nu bekräftar Bonde söker fru-profilen att hon befinner sig i en relation.
– Vi hade svårt att låta bli varandra, skriver Leonora.

Det var i TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru som tittarna fick lära känna Leonora Vilhelmsson, 42. Skogsbonden lyckades förvisso hitta kärleken i programmet men relationen blev inte långvarig.

I oktober avslöjade Leonora att hon börjat dejta en person hon tycker väldigt mycket om. I ett inlägg på sin blogg berättade TV4-profilen att hon och den mystiska kvinnan har träffats ett tag, men att de har bestämt sig för att inte sätta en etikett på relationen.

”Jag har förstått att det är helt okej att dejta en längre tid utan att bli ett par. Det är ett fint uppvak. Att man ses när man vill och har roligt tillsammans är betydligt viktigare än att sätta en etikett på relationen om att man är ett par”, skrev Leonora vid tillfället.

Leonora Vilhelmssons kärleksord efter mötet

Ett par veckor senare valde Leonora Vilhelmsson att återigen berätta om sina känslor för kvinnan hon träffar.

”Att jag träffat en kvinna som jag kan skratta hejdlöst med lika självklart som att hon torkar bort en tår på min kind. Det är vackert och det känns så självklart”, skrev hon  i ett inlägg och fortsatte:

”Allt är så enkelt. Jag är jag, hon är hon och vi är vi, svårare än så är det inte. Det är nog så här det ska vara va?”

Nya orden om relationen med mystiska kvinnan

Trots att följarna ännu inte har fått ett namn eller ett ansikte på kvinnan som Leonora Vilhelmsson dejtar råder det inga tvivel om att Bonde söker fru-profilen är väldigt kär.

Eftersom den mystiska kvinnan bor i en annan stad kan de inte ses så ofta men nu har Leonora och dottern Mollie återigen varit på besök hos henne i Göteborg. Och nu verkar det som att Leonora och kvinnan har gått från att dejta kravlöst till att vara ett par.

”Jag möttes upp av den leende kvinnan jag inlett en relation med, vi hade svårt att låta bli varandra. Saknaden hade varit svår”, skriver hon på bloggen.

Leonora förklarar vidare att hon har haft ett par underbara dagar tillsammans med kvinnan.

”Jag har haft ett par fantastiskt fina dygn och jag är enormt lycklig just nu. Livet leker och jag får i allra högsta grad vara med och leka”, avslutar Leonora Vilhelmsson inlägget.

FOTO: Stefan Nilsson / TT, Instagram

SENASTE NYTT!