Leonora Vilhelmsson avslöjar nya romansen: ”Väldigt speciell”

Bonde söker fru-Leonora Vilhelmsson berättar om känslosamma förlossningen.

Leonora Vilhelmsson verkar ha hittat kärleken på nytt.
Detta avslöjar Bonde söker fru-profilen i ett nytt inlägg på sin blogg.
– Den där kvinnan är nämligen väldigt speciell, skriver hon.
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”
Slå på ljud

TV4-profilen Leonora Vilhelmsson, 42, har sökt kärleken två gånger i Bonde söker fru. Första gången var 2017 och då blev hennes medverkan kort eftersom Leonora redan efter två avsnitt valde att avbryta inspelningarna då hon redan hunnit bli kär i en av sina brevskrivare.

Paret förlovade sig men kärlekslyckan tog slut strax därefter. Leonora Vilhelmsson valde då att ställa upp i Bonde söker fru – kärlek åt alla men efter denna säsong var skogsbonden fortfarande singel.

Det senaste kärleksbeskedet Leonora Vilhelmsson kom med var i våras då hon i ett blogginlägg med rubriken Mitt civilstånd avslöjade att det fanns en kvinna i hennes liv och att det såg ljust ut.

Och nu är det så att jag får vääääldigt mycket frågor gällande min civilstatus”, skrev Leonora Vilhelmsson i inlägget och fortsatte sedan:

Jag förstår att vissa människor är grymt nyfikna av sej (det är jag själv med) Men just nu har jag ett stort behov av att hålla mej under radarn gällande min eventuella relation. Men så mycket kan jag säga om min tilltänkta. Hon är mörkhårig, hon har en förkärlek för hundar och hon åker tåg. Fortsättning lär följa.

Leonora Vilhelmssons helg med mystisk kvinna

På Leonora Vilhelmssons Instagram-konto har hon den senaste tiden hintat om att det finns en speciell person i hennes liv. I ett nytt inlägg på sin blogg berättar bonden att hon har tillbringat helgen med dottern Mollie samt kvinnan som har fångat hennes intresse.

I lördags anlände Leonora och Mollie till Göteborg där den mystiska kvinnan verkar bo.

”Middag intogs på en Indisk restaurang och där mötte fröken dejt upp oss”, skriver hon.

Under söndagen strosade de tre runt på stan och helgen avslutades med ett lyckat besök på en thailändsk restaurang. Därefter var det dags att ta farväl.

”Så var det åter dags att säga hej då och ja, dom där avskeden skulle jag lätt kunna vara utan, men samtidigt så är jag så enormt tacksam för att våra vägar mötts, den där kvinnan är nämligen väldigt speciell”, skriver Leonora Vilhelmsson.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN