LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lennie Hanssons första ord om splittringen med Mergim Feka

22 jul, 2020 
Lennie Hansson och Mergim Feka
Lennie Hansson och Mergim Feka umgicks konstant under inspelningen av Big brother och de båda hoppades att vänskapen skulle hålla även på utsidan.
Sedan dess har en hel del hänt och idag har de ingen kontakt med varandra.
Nu bryter Lennie tystnaden om splittringen.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

I februari drog en ny säsong av Big brother igång på TV4. En av de personer som var med redan från start är Mergim Feka, 21, som väckte starka reaktioner hos tittarna då han vid flera tillfällen hamnade i bråk med andra deltagare.

Ett par veckor in i Big brother 2020 fick Mergim en varning från produktionen efter att ha uttalat sig på ett opassande sätt under en dispyt med Jasmine Armstrong, 26.

– Sätt dig ned och håll käften. Vem fan tror du att du är din hund, sa han i programmet.

Varningen blev en väckarklocka för Mergim Feka, som därefter bestämde sig för att ändra sin attityd i huset.

Relationen till Lennie Hansson

En person som Mergim kom väldigt nära under inspelningen av dokusåpan är Lennie Hansson, 36. Lennie lyckades ta sig hela vägen till finalen av Big brother 2020 och landade slutligen på en andra plats, medan Mergim röstades ut ett par dagar innan säsongsavslutningen.

Efter att Mergim tvingats lämna dokusåpan hoppades han att Lennie skulle stå som segrare.

Annons

– Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Han har hjälpt mig i vissa situationer och jag har hjälpt honom. Vi hade som mål att ta oss till final ihop, men jag åkte tyvärr ut tre dagar innan, sa Mergim i en intervju med Aftonbladet då.

Lennies första ord om splittringen

Vänskapen mellan Mergim och Lennie såg ut att blomstra och planen var att de skulle fortsätta umgås efter Big brother. Till en början verkade det som att duon kom bra överens även efter att kamerorna slocknat – men de senaste månaderna har det varit tyst från deras håll.

På Mergim Fekas Instagram-konto har han tidigare hintat om att han och Lennie inte längre är vänner och nu väljer även Lennie Hansson att bryta tystnaden om relationen.

”Jag har själv aktivt valt att ta avstånd från Mergim pga hans beteende och det vet Mergim allt om. Han vet exakt varför, det har jag förklarat för honom. Så att vi inte har någon kontakt idag har alltså ingenting att göra med någon annan person eller någonting annat. Enbart honom”, skriver Lennie på sin Instagram story och förtydligar att det handlar om sådant som har hänt efter inspelningen av Big brother 2020.

Annons

Mergim Fekas svar på tal

Nu har Mergim Feka valt att besvara sin före detta vän på sitt Instagram-konto. Han menar att Lennie inte är den person som han lärde känna i dokusåpan.

”Älskar att den personen skriver om mig på sin story men han skriver inte om sig själv och berättat att han visat en annan sida i huset som inte är han… konstig”, skriver han och fortsätter:

”Gör allt gör att se bra ut i tv men i verkligheten är man helt annorlunda och jagar efter berömmelse.

FOTO: TV4

Annons