Lena Philipssons ord om kärleken – åtta år efter skilsmässan

Lena Philipsson om kärlekslivet

Lena Philipsson har varit singel sedan skilsmässan från Per Holknekt för åtta år sedan.
Nu ger hon en mystisk hint om kärleken och framtiden i ett nytt inlägg på Instagram.

Artisten Lena Philipsson, 54, må vara en av Sveriges mest folkkära profiler, men sedan skilsmässan från Per Holknekt har hon hållit tyst om eventuellt nya relationer.

Uppbrottet kom två år efter bröllopet och på Facebook skrev Lena Philipsson om sorgen.

”Min tillvaro är helt omkullkastad. Otroheten kom som en chock. Och ännu värre blev det att förstå att det började för länge sen. Skvallret hann ifatt till slut, och katastrofen var ett faktum. Stor sorg. Kan inte riktigt fatta det ännu. Jag känner mig löjlig som gick omkring i köket och kokade te och trodde att vi hade varandra”, skrev hon.

Lena Philipssons ord om att dejta

Lena Ph har i flera intervjuer fått frågor om sitt kärleksliv, men har valt att inte gå in på detaljer. Istället har hon konstaterat att det kan vara svårt att sortera bland de oseriösare friarna som har andra baktankar. Lena Ph vill helst träffa någon som det finns en koppling till i bekantskapskretsen.

– Jag har aldrig hämtat hem någon från krogen som jag inte känner till, berättade hon för Aftonbladet för två år sen.

Lena Philipsson

Lena Philipsson drar sig för att dejta någon som hon inte känner eller som är bekant med någon inom hennes egen vänskapskrets.

I ett nytt inlägg på Instagram väljer hon att prata om vad som ligger framför hennes fötter under 2020. Lena Philipsson är dock osäker på om hon har några nyårslöften att förhålla sig till och följa.

”Vet inte om jag har några i år. Bara leva och ha det bra kanske? Våga ännu mer? Uppskatta det lilla? Inte ta något för givet?”, skriver hon.

Hinten om kärlekslivet

Men det tar inte slut där, för Lena Ph lyckas även trycka in en liten blänkare om kärlekslivet i sitt inlägg.

”Mer kärlek? Skratt?”, skriver hon och avslutar sedan med att konstatera:

”Jag får se. Jag får gå på stundens ingivelse”.

Lena Philipsson har tidigare även varit gift med Felix Herngren som hon har barnen Saga och Noa Månfare med. Mellan 2004-2008 var hon tillsammans med programledaren Martin Björk.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt