LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lena Philipssons ord efter avskedet från dottern: ”Tomt”

30 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Lena Philipsson om sorgen över händelsen med dottern
Lena Philipsson har två barn från sin relation med Måns Herngren.
Nu delar artisten med sig av känslorna kring en händelse med dottern Saga.
”Lite tomt”, skriver Lena Philipsson på Instagram.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Lena Philipsson, 53, har länge varit en av Sveriges största och mest omskrivna artister. Under sin karriär har hon bland annat medverkat ett flertal gånger i Melodifestivalen. Första gången var 1986 där Lena sjöng bidraget Kärleken är evig och senast var 2004 med bidraget Det gör ont där Lena lyckades kamma hem förstaplatsen.

Från sin relation med regissören Måns Herngren, 54, har Lena Philipsson barnen Saga, 21, och Noa, 26. Lena brukar inte öppet prata om sina barn, men i samband med att Lena släppte låten Maria Magdalena i slutet av maj i år avslöjade hon att låten varit ett samarbete inom familjen  – det är nämligen dottern Saga som filmat mamma Lenas musikvideo.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Rolig info: Saga min dotter har filmat, jag regisserat och så klippte vi den ihop, allt i Berlin där hon fortfarande bor. Roligt va!”, skrev Lena Philipsson på Instagram.

Även videon till Lenas senaste låt Du ljuger som artisten släppte i slutet av augusti meddelar Lena på Instagram att det är dottern Saga som filmat.

Annons

Lena Ph:s känslosamma inlägg

I ett nytt inlägg på artistens Instagram delar Lena Philipsson nu med sig av ett känslosamt inlägg angående dottern. Till en bild där Lena nedstämt sitter ensam i en bil skriver hon om den tomhet hon känner efter att ha lämnat dottern på en flygplats:

”Lite tomt i bilen efter att ha lämnat dottern på Arlanda. Det är någonting med att se henne försvinna bort igenom dörrarna.” 

I kommentarsfältet tröstas Lena Philipsson av sina följare. Inlägget har över 200 kommentarer och många skriver att de känner igen sig i känslan. Andra skickar hjärtan som tröst, där bland artisten Nanne Grönwall, 57, som kommenterar med två emojihjärtan.

”Sorgligt men stort samtidigt!”, skriver författaren Alexandra Pascalidou, 49.

”Lena, tänk så gott när ni ses igen”, uppmuntrar en annan följare.

”Visst är det ledsamt”, skriver en.

”Förfärligt med dessa ”avsked”. Gör alltid ont i mammahjärtat”, sammanfattar en annan.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Annons