LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lena Philipsson och familjen bryter – uppmaningen: ”Tagga ner”

06 dec, 2023 
LENA PHILIPSON
Lena Philipsson har tagit ett beslut gällande julen och familjen.
Nu taggar hon ner.
– Vi tycker det är jättehärligt ändå, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

Lena Philipsson, 57, och ex-maken Måns Herngren, 58, fick barnen Saga Herngren, 25, och Noa Månfare Herngren, 30, tillsammans.

Lena har varit artist de senaste 35 åren och när hon gästade Halv tre med Lotta Bromé berättade hon hur hon förändrats under årens lopp.

– Jaa, hur har jag förändrats? Det är ju lite svårt kanske att ha 100 procentig blick på sig själv. Men det klart att jag vet ju om att jag har förändrats ganska mycket från den där väldigt blyga och hämmade flickan som inte vågade ha stora drömmar – till att jag håller på med det jag gör, sa hon och fortsatte:

– Och sen har åren gått och jag har blivit stark i det.

Lena Philipsson tonar ner – efter alla år

Lena har gjort det mesta i sin långa karriär, men något som hon inte gjort hittills i sin karriär är att släppa en jul-låt. Den trenden bryter hon nu i och med att hon släpper låten I december.

Däremot hör hon till en av dem som inte gillar julen allt för mycket. I Nyhetsmorgon berättade hon att hon gillar julen lite "lagom mycket".

Annons

– Ja... alltså.. julafton blir alltid lite stressig, kan man säga. Men annars så, lagom, jag är lagom traditionell. Men visst julstjärnorna kommer upp, julgranen har jag skippat. Vi har tonat ner det här med julklappar mellan oss vuxna, säger hon och fortsätter.

– Barnen är stora, de får ju lite paket men det är en annan sorts jul, vilket har varit ganska skönt. Vi har varit ganska fria, ett par jular nu har vi till och med struntat i det traditionella julbordet men vi har haft lite julkänsla i form av plockmat, som är den här julmaten, tillsammans med drinkar och champagne och sen mer en vanlig middag på kvällen. Så vi har vi luckrat upp de här att man måste göra på precis samma vis.

Lena Philipssons beslut med familjen: ”Tagga ner”

Lena fortsätter berätta om julen och hur alla stressar upp sig så lätt. Men själv väljer hon att ta beslutet med familjen att tagga ner på den fronten.

– För det som det handlar om väldigt mycket är ju ändå att umgås, för vi har inte saknat julklappar oss vuxna emellan, vi tycker det är jättehärligt ändå att hänga. Det är mycket krav nu förtiden.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons