ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Leif Mannerströms kärlekslycka med hustrun Lilian – okända lyxlivet

04 dec, 2023 
LEIF MANNERSTRÖM, LILIAN MANNERSTRÖM
Leif Mannerström har varit gift med Lilian i 60 år!
Nu visar han upp kärlekslyckan med hustrun.
”Med min älskade Lilian”, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

Leif Mannerström, 83, är ett välkänt ansikte för svenska folket. Under tolv säsonger fick vi se honom i Sveriges mästerkock och Sveriges mästerkock VIP.

Nu har han lagt Sveriges mästerkock bakom sig och istället satsar han på sin Youtube-kanal som är väldigt uppskattad. Faktum är att han redan är uppe i drygt 100 000 prenumeranter.

– Det är ganska mycket tankar och action framför kameran. Det kommer ett avsnitt varannan vecka ungefär. Det är väldigt trevligt, det är ett bra team och det är min dotter som är väldigt duktig som sköter alltihop. Hon gör det så bra!, har Leif berättat för Hänt om Youtube-kanalen.

Leif Mannerström om äktenskapet med Lilian

Sedan drygt 60 år tillbaka är Leif gift med Lilian Mannerström, 79, och hon är också en stor del bakom framgångarna med Youtube-kanalen.

Annons

– Min hustru är med också med stor framgång tycker jag, berättar Leif.

Leif och Lilian gifte sig år 1963 och den dagen minns han som igår och bröllopsmenyn var oförglömlig med skaldjur och kastrerad ungtupp.

– Detta var tredje juni, det glömmer jag aldrig. Varje år uppvaktar jag och det blir fler och fler rosor kan jag säga, har Leif berättat i ett avsnitt på Youtube och fortsätter berätta om bröllopskvällen:

– Sen var det dans, tjo och tjim och så vidare, och sen var det hem. Bröllopsnatten stod för dörren. Det glömmer jag aldrig. Så var mitt bröllop, och det var 1963. Det var längesedan, men vi har varit gifta länge och vi har hållit ihop länge.

Leif Mannerström visar upp kärlekslyckan

Sedan 20 år tillbaka bor Leif och Lilian på en stor herrgård. Nu berättar han för Hänt hur det egentligen kom sig att de flyttade dit.

Annons

– Vi har bott här i 20 år. Det började med att vi skulle titta på ett sommarställe och så hittade vi det här i närheten av Ulricehamn. Så blev det så att när vi kom hit så skulle vi åka hem en söndagkväll... Men då sa vi "äh vi skiter i det, vi stannar" och så blev det att vi stannade kvar helt enkelt.

– Det är så skönt här. Det är lugnt och skönt och så har jag min stora hund, tillägger Leif.

Nu har Leif och Lilian däremot lämnat gården för en kväll på tu man hand i Göteborg. Nu visar han upp kärlekslyckan.

”Mot Göteborgsoperan. I kväll är det Don Giovanni med min älskade Lilian! Trevlig helg på er”, skriver han på Instagram.

FOTO: TT

Annons